Arif isi risca viata incercand sa evadeze! Vezi prin ce momente tragice mai trece sotul lui Cemile, azi, in Tradarea, de la 20.00, la Kanal D

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:09

Vrand cu disperare sa il pedepseasca pe cel care il torturase zile intregi, Mete ignora sfatul mamei sale si ii ameninta cu pistolul pe Tugrul si pe insotitorii acestuia.

Aparitia unei masini cu militari il determina pe Mete sa fuga. Acesta dispare fara urma si toata familia il cauta cu disperare.

In cele din urma Mete se intoarce acasa, insa continua sa caute indiciile care sa-i confirme banuielile. Pentru a afla cat mai multe informatii despre Tugrul si anturajul sau, Mete se va angaja ca ospatar la un restaurant frecventat de tortionar.

Ekrem este adus acasa la Hakan, unde vine Berrin pentru a-i cere socoteala privind moartea lui Ahmet.

Ekrem ii marturiseste lui Berrin ca l-a urat pe Ahmet si l-a considerat mereu vinovat pentru faptul ca acesta i-ar fi distrus casnicia fiului sau. Barbatul recunoaste cu seninatate ca el a ordonat uciderea lui Ahmet, iar Berrin se infurie şi se napusteste asupra lui Ekrem, care sufera din nou o criza de inima.

Pe de alta parte, Bahar si Soner sunt din ce in ce mai apropiati si isi impartasesc iubirea.
Intr-un decor romantic, Soner o cere in casatorie pe Bahar.

Arif reuseste la un moment dat sa anihileze un paznic si apoi iese din celula deghizat in tortionar, insa acesta este depistat inainte sa reuseasca sa fuga. Tortionarii il duc la Tugrul in birou, iar acesta ii reaminteste ca singura cale de iesi din temnita este sa ii spuna lui Cemile sa semneze actele de divort. De asemenea,  il indeamna pe Arif sa o sune…

Ce decizie uluitoare va lua  Arif cand se va vedea incoltitit de Tugrul, puteti afla urmarind in aceasta seara un nou episod
din serialul “Tradarea”, difuzat la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”