Arkanian a dat cărțile pe față și a dezvăluit cine este artistul care nu l-a suportat încă de când a intrat în echipa lui Alex Velea: ”Nu cred că mă halea prea rău”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 10 aug 2023, 05:35

Arkanian a dat cărțile pe față

Sursa: Instagram Arkanian

Arkanian, invitatul din această săptămână din cadrul emisiunii online ”Detectorul de minciuni”, a făcut dezvăluiri fără precedent despre colegii săi din echipa lui Alex Velea.

Arkanian se numără printre artiștii din noua generație care au mare succes pe plan muzical. Invitat la ”Detectorul de minciuni”, emisiunea pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, a făcut dezvăluiri fără precedent din sânul echipei lui Alex Velea.

Ce artist din echipa lui Velea nu l-a plăcut pe Arkanian 

Arkanian este un artist la început de drum, care alături de Alex Velea a reușit să se lanseze în lumea muzicală de la noi.

Foarte sincer din fire, tânărul a dezvăluit cine este persoana care, după părerea lui, nu l-a suportat atunci când a intrat în echipa lui Alex Velea. 

Citește și: Larisa Udilă i-a dat block Silviei Popescu. Câștigătoarea a două sezoane Bravo, ai stil! a jignit-o grav pe vedeta din online

Arkanian a dezvăluit că este un nume cunoscut, deși nu-și dorește să-i facă reclamă, Lino este cel care nu l-a plăcut de la început, deși nu are nimic de împărțit cu el, acesta crede că era

gelos pentru că se număra printre primii care au intrat în echipa lui Velea atunci când s-a extins ”Golden Boy”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Nu știu exact, pe față nu mi-a spus nimeni. Băi, sincer să fiu cu tine, nu vreau să fac reclamă gratuită, dar Lino, nu cred că mă halea prea rău. Dar cred că era și o chestie că am fost printre primii care au apărut atunci când s-a extins Golden Boy, pe atunci era doar Lino, Rashid, Alex și Mario, și cumva venind printre primii, na, se simțea că eram mai mulți și era atenția împărțită la mai mulți.

Poate un pic gelozia aia de copil, dar nu cred că mă plăcea prea mult. N-am simțit că eram atât de iubit de el”, a spus Arkanian la Detectorul de minciuni.

Deși este încă la început de drum, Arkanian a dezvăluit că se bucură de un succes răsunător, iar banii câștigați din muzică sunt suficienți pentru a se întreține. Artistul a dezvăluit că în cea mai bună lună a lui câștigă 3.000-4.000

de euro.

Citește și: Adrian Petrache a întâmpinat dificultăți din cauza etniei sale. Ce mesaj le transmite acesta celor care discriminează

Puteți urmări episodul integral din emisiunea ”Detectorul de minciuni” în link-ul de mai jos.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.