Arma furată de la un soldat din Constanța în luna martie a fost găsită. Halucinant - Unde era - Scenariu desprins parcă din filme

Autor: Alina Petre
Actualizat: 14 apr 2023, 04:05

Armă furată de la un soldat din Constanța

Arma furată de la unitatea militară din Constanța a fost găsită, după trei luni și jumătate de căutări.

Arma furată de la unitatea militară din Constanța care a pus pe jar autoritățile din întrega țară a fost găsită, după trei luni și jumătate de căutări.

Scenariu desprins parcă din filme

Arma a fost găsită chiar de militarul care a fost atacat și se afla lângă unitatea militară.

Arma a fost găsită la 200 de metri de Unitatea Militară.

Militarul a fost pus de șefi să facă curățenie în jurul unității și, în timp ce smulgea buruieni, a găsit o saltea și sub ea arma, care era plină de păienjeni și de rugină.

Cel mai probabil este că arma să fi fost ascunsă acolo încă din martie, când a fost furată, relatează surse judiciare de la Parchet.  

Militarul le-a spus anchetatorilor că ”Duhul Sfant” l-a călăuzit în zona în care se afla arma.

Citeste si: Pensiile polițiștilor și militarilor vor fi înjumătățite. Măsura a fost prevăzută de PNRR

Un militar din Constanța a fost atacat și lăsat fără armă, în luna martie

Un soldat din Constanța a fost atacat și lăsat fără armă, în luna martie. Cazul a pus pe jar autoritățile, care au pus filtre de poliție la toate ieșirile din județ pentru a prinde agresorul.

Misiunea a fost fără succes, însă, până în prezent făptașul nu a fost identificat. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În martie, o persoană a furat o mitralieră și un încărcător cu 30 de cartușe de la unitatea militară din Mamaia sat, după ce l-a atacat pe militarul aflat la pază.

Potrivit informațiilor oficiale, atacatorul purta cagulă și era înarmată cu o armă albă în momentul în care a intrat prin efracție în perimetrul unității militare.

”Militarul aflat în postul de pază a aplicat procedurile legale, a opus rezistență în confruntarea corp-la-corp cu agresorul, dar a fost deposedat de arma din dotare și de un încărcător cu 30 de cartușe”, au transmis atunci reprezentanții MApN.

După ce a intrat în posesia armei și a muniției, agresorul a părăsit perimetrul unității sărind gardul.

Soldatul agresat a recunoscut că nu era atent în timp ce făcea de pază, iar în moment atacului urmărea o slujbă religioasă pe telefonul mobil. Mai mult, agresorul a acționat știind foarte bine zona și, foarte probabil, și pe militarul căruia i-a furat arma.

Parchetul Militar Constanța și organele de poliție au deschis o anchetă.

Citeste si: Atac armat la un spital din Tulsa, comis la 101 ani de la masacru. Aproximativ 300 de persoane au murit, iar alte 800 au fost grav rănite în cel mai sângeros masacru din istoria SUA