Armin Nicoară a anunțat sexul copilului Stanei Stepanescu printr-o melodie: „Fetița mea”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 10 nov 2023, 13:06

Armin Nicoară, Stana Stepanescu și Boji Ciobotin

Sursa: Instagram Armin Nicoară

Armin Nicoară a colaborat cu Stana Stepanescu și Boji Ciobotin în lansarea unui nou hit muzical, care a marcat un moment foarte important din viața Stanei.

Armin Nicoară este o persoană foarte activă pe rețelele de socializare, așa că i-a ținut pe fani la curent cu postări de la filmările clipului muzical și i-a anunțat când a avut loc lansarea noii melodii pe YouTube.

Armin Nicoară a anunțat sexul bebelușului Stanei Stepanescu

Joi, pe 9 octombrie, Stana Stepanescu a dezvăluit sexul copilului său printr-o melodie lansată împreună cu Boji Ciobotin și Armin Nicoară.

Melodia se intitulează: „Fata mea/Băiatul meu?”.

Pe pagina lui persoinală de Instagram, Armin Nicoară s-a arătat foarte entuziasmat atât de lansarea noii piese, cât și de fericitul eveniment din viața colegei sale de scenă:

„Dragilor, chiar acum se lansează piesa! Toată lumea cu noi pe YouTube!”

Piesa celor trei artiști este una foarte veselă, iar versurile ei au dezvăluit faptul că Stana Stepanescu este însărcinată cu o fetiță.

„Soarele a răsărit peste viața mea, când pe lume ai venit, fericirea mea./(...) Doamne câtă fericire e în casa mea. Mi-a dat Dumnezeu fetiță! Bucuria mea e fetița mea, e prințesa mea, e soarele meu.”, sunt câteva dintre versurile cântecului.

Pentru cei ce nu au ascultat, încă, frumoasa melodie, viitoarea mămică a publicat și o postare pe pagina ei de Instagram, în care le-a transmis internauților că va avea o fetiță.

„Daaa, e fetițăăă... Sunt binecuvântată, mi-a dat Dumnezeu exact ceea ce mi-am dorit.”, a scris Stana Stepanescu în descrierea postării.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Stana Stepanescu (@stanastepanescu)

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Cum s-au cunoscut, de fapt, Armin Nicoară și Claudia Puican! Armin era îndrăgostit de Lavinia și făcea tot posibilul să o impresioneze: ”M-a luat nebunia de cap”

Cum a reacționat Armin Nicoară când a aflat că Stana Stepanescu e însărcinată

Bunul ei prieten, Armin Nicoară, este, și el, foarte fericit.

Acesta și-a arătat bucuria nemărginită chiar de dinainte ca artista să afle sexul bebelușului.

În urmă cu două luni, acesta a postat pe InstaStory un filmuleț în care le-a transmis fanilor cât de entuziasmat este de faptul că Stana este gravidă.

„Sunt atât de fericit, nu mai am cuvinte! Prietena mea este însărcinată! Doamne ajută! Felicitări!” ,  spunea Armin Nicoară în clipul respectiv.

De asemenea, tot atunci saxofonistul a anunțat că vor scoate o piesă prin care vor transmite, public, ce sex are copilul.

„Dragilor, vă anunțăm că veți afla sexul copilului în următoarea melodie pe care o vom lansa împreună.”, transmitea Armin, foarte nerăbdător.

Deși el și Claudia Puican nu pot avea, momentan, copii, din cauza unor probleme de sănătate ale artistului, acesta se bucură sincer pentru prietenii lui care au norocul de a fi binecuvântați cu câte un bebeluș, întrucât lui îi plac foarte mult copiii.

Ba mai mult, la începutul lunii octombrie, Armin Nicoară și soția sa au fost părinți spirituali pentru fetița unor prieteni foarte apropiați de ai lor.

Citește și: ”Stați aproape să aflați sexul bebelușului” Armin Nicoară a făcut marele anunț pe contul său de Instagram

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?