Armin Nicoară a făcut dezvăluiri impresionante, duminică, la Kanal D2, la “În oglindă” “Acea imagine nu pot să o șterg vreodată din suflet!”

Author: Madalina Maftei

Armin Nicoară, unul dintre cei mai iubiți saxofoniști al tinerei generații, a fost invitatul lui Mihai Ghiță, duminica aceasta, în cadrul emisiunii “În oglindă”, emisiune difuzată de la ora 22:00, la Kanal D2.

Provenind dintr-o familie de muzicieni, cunoscută publicului larg, fiul maestrului Petrică Nicoară, Armin  a ajuns la inimile românilor datorită măiestriei talentului său.

Născut în Timișoara, Armin Nicoară mărturisește că, deși părinții au încercat să le ofere, lui și fratelui sau Armando, tot ceea ce-i mai bun, și să ducă o viață fără lipsuri, mezinului i-au lipsit prezența și dragostea părinților săi, în special cea a tatălui. Fiind mai tot timpul plecați în turnee, Armin a resimțit din plin lipsa acestora din viață sa, încă din copilărie.

“Când stăteam cu fratele meu la poartă, și vedeam cum pleacă mama și tata de acasă, plângeam! Bunica se chinuia să ne bage în casă. Și acum văd cum stăteam de mâna amândoi (Armin și Armando – n.r.), la poartă, și știam că pleacă... Aveam o durere infernal de mare, iar acea imagine nu pot să o șterg vreodată din suflet!”,  a dezvăluit, printre lacrimi, Armin Nicoară la “În oglindă”.

Citește și: „Parcă l-am pierdut. Aș vrea să îl simt mai apropiat de mine”. Lipsa de afectivitate din partea tatălui l-a marcat profund, dar Armin Nicoară speră să reclădească relația cu tatăl său, Petrică Nicoară

Pe lângă sentimentul de înstrăinare, pe care l-a simțit în toată copilăria să, Armin Nicoară a simțit și ”duritatea” tonului tatălui sau.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

“Când trebuie să vorbesc despre tata, mă cuprinde o emoție aparte. Nici nu știu dacă trebuie să descriu în totalitate situația… (…) Într-adevăr, tata era, poate, un pic mai dur. De mic mergeam la el în studio și încercăm și eu să fac ceea ce face el … să cant (…) Nu am reușit niciodată să am cu el o discuție, să creez un proiect cu el, să studiez alături de el … tot timpul era mai dur!”,  a

mai spus Armin Nicoară.

Armin Nicoară a dat curs emotiilor și a plâns amintindu-și de momente ale copilăriei.

“Și acum, dacă aud vocea lui (a tatălui sau – n.r.) un pic mai stridentă, mă iau fiorii! (…) Tata s-a schimbat foarte mult după ce m-am îmbolnăvit de diabet! Atunci a lăsat-o <foarte moale>, parcă l-am pierdut, în același timp pe tata, ceea mă și deranjează un pic, pentru că aș avea nevoie de el, mult mai mult, acum că și eu c â nt! Aș vrea să-l simt mai apropiat de mine!”

Nu ratați săptămânal, în fiecare duminică, de la ora 22:00, interviurile pline de emoţie şi profunzime realizate de Mihai Ghiță, cu o serie de personalităţi din diverse domenii, numai la Kanal D2.  

Citește și: „Când nu ai mama lângă tine, e greu. Aveam traume. Era tragic”. Armin Nicoară nu s-a bucurat de prezența mamei când avea cea mai mare nevoie de ea, în timp ce tatăl era mai mult plecat de acasă