Armin Nicoară a înșelat-o pe Claudia Puican: ”A fost doar o mică greșeală”

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 18 mar 2024, 00:35
Armin Nicoară a înșelat-o pe Claudia Puican
Sursa: Facebook Claudia Puican

Armin Nicoară și Claudia Puican formează unul dintre cele mai apreciat cupluri din România.

Armin Nicoară este întotdeauna sincer cu admiratorii lui, iar acesta a dezvăluit un detaliu sensibil din viața sa de cuplu, mai exact că a înșelat-o pe Claudia Puican chiar înainte de nuntă.

Citește și: Decizia radicală pe care Claudia Puican și Armin Nicoară au luat-o, pentru a putea avea un copil: „Nu reușim altfel”. Boala de care suferă artistul îi pune la grea încercare

Armin Nicoară și-a înșelat soția înainte de nuntă

Armin Nicoară a recunoscut recent că înainte de nuntă și-a înșelat soția, însă aceasta l-a iertat, iar în momentul de față au o relație puternică, fericită și frumoasă. Artistul le-a mărturisit fanilor că încă se comportă ca un copil, dar este fericit că soția sa a reușit să treacă peste acest evident nefericit.

„Am înșelat-o înainte de nuntă cu un an, un an și ceva. Ea a știut că a fost doar o mică greșeală de-a mea și că ăsta sunt eu, așa mai copil”,  a declarat artistul în cadrul unei emisiuni. Întrebarea de pe buzele tuturor a fost dacă el ar putea să facă această decizie în cazul în care Claudia Puican ar fi călcat strâmb în această relație.

„Nu știu, poate voi fi... din partea haterilor aș primi mesaje negative, dar eu cred că la o fată nu e ca la... adică noi bărbații nu punem suflet”,  a adăugat Armin, potrivit spynews.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Ce nu știi nu te afectează”. Claudia Puican a recunoscut totul despre infidelitate, după ce Armin Nicoară a fost acuzat că întinde coarda când vine vorba de alte femei

Armin Nicoară și Claudia Puican au ales numele copilului lor

Armin Nicoară și Claudia Puican își doresc să își mărească familia cât mai repede, anunțând că își doresc din tot sufletul un băiețel. Armin Nicoară suferă de diabet și trebuie să urmeze un tratament pentru a concepe un copil cu soția sa. Saxofonistul a spus că este posibil ca anul viitor să întâmpine primul lor copil.

Cuplul a găsit deja numele pe care își doresc să îl poarte copilul lor, Efrem dacă este băiețel și Efrema dacă este fetiță. „ Noi ne dorim foarte mult copii, dar nu putem spune că vrem băiat sau fată. Să fie sănătos, asta e cel mai important. Pentru mine, prima dată e important să am primul copil, să văd cum e. Dacă e greu, dacă îmi e ușor, iar apoi dacă văd că nu e greu, aș vrea să mai fac unul.

Dar să văd cum e cu primul. Nu am preferințe, să fie fată, băiat, sau chiar gemeni, orice ar fi. Tot ce vreau este să fie bine și să fie copilul sănătos, pentru că văd foarte multe nenorociri în jur. Nici nu vreau să mă mai gândesc. Cea mai importantă e sănătatea din punctul meu de vedere. Stăm așa în casă și ne gândim la numele pe care îl va avea copilul nostru. Noi am fost și la un preot și am ales numele deja. Va avea un nume deosebit, un nume de sfânt. Dacă vom avea un băiat îi vom pune numele Efrem, iar dacă va fi fată o va chema Efrema', a declarat Claudia Puican, potrivit viva.ro

Citește și: „De multe ori, zic să ne mai despărțim”. Armin Nicoară a dat cărțile pe față despre Claudia Puican. Ce îl nemulțumește pe artist