Armin Nicoară a tras o sperietură de mama focului. Ce i s-a întâmplat artistului chiar în fața casei sale: „A început să-mi spună tot ce fac eu în casă”

Author: Madalina Maftei

Armin Nicoară și Claudia Puican, urmăriți de un bărbat dubios

Sursa: Facebook

Armin Nicoară a trecut prin momente de groază. Artistul a dezvăluit că a fost urmărit de un bărbat până în fața casei. Discuția avută cu necunoscutul l-a șocat pe soțul Claudiei Puican.

Claudia Puican și Armin Nicoară se numără printre cele mai apreciate cupluri de muzicanți, având o mulțime de fani. Recent, cei doi au aflat că faima vine la pachet și cu neplăceri, după ce au avut o experiență cu totul neașteptată. Un bărbat necunoscut i-a urmărit, ba chiar Armin Nicoară a dat nas în nas cu el, chiar în fața casei, în toiul nopții.

Armin Nicoară și Claudia Puican, urmăriți de un bărbat dubios

În urmă cu puțin timp Armin Nicoară a trecut prin clipe de coșmar, după ce un bărbat necunoscut l-a urmărit până acasă, la scurt timp după ce, din greșeală, într-o zi a fost filmată ușa casei lor. Artistul a mai povestit că într-o seară, când a ajuns acasă, a observat că becul de pe scara unde locuiește era aprins, ba mai mult, când a ajuns în fața apartamentului său a observat un bărbat dubios, care a luat-o repede la fugă.

Armin a dezvălui că a intrat repede în casă și a încuiat ușa.

„Am avut câteva probleme și pot să le spun. Din greșeală, într-o zi s-a filmat ușa casei mele, unde stau la Claudia acum și ne-am trezit cu un invitat surpriză. La ușă, într-o noapte, Claudia era la studio și i-am zis că nu mai stau cu ea la studio, era ora 2:00 noaptea.

Am plecat acasă, am intrat cu mașina în subteran, iar când m-am dus la ușa de la subsol am văzut un (…) la ușă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Mă duc la lift și văd că era oprit la etajul 6, am urcat și am văzut becul de pe scară aprins și mi-am dat seama că nu e OK.

Când să deschid ușa la casă, cineva în fața ușii mele. În momentul ăla mi-a picat tavanul în cap, deci am avut un șoc. Am închis repede ușa, iar persoana respectivă a luat-o la fugă”, a dezvăluit acesta, pentru un post Tv.

Citește și: Claudia Puican și Armin Nicoară urmează să devină părinți? Artistul a rupt tăcerea și a spus adevărul despre acest zvon: ”Îmi doresc un băiețel”

Necunoscutul îi urmărea de ceva timp: ”Mi-a spus că a fost în urmă cu o seară la noi”

A doua zi, Armin a fost luat prin surprindere de o serie de mesaje pe care le-a primit pe telefonul mobil, din partea aceluiași bărbat, care i-a mărturisit că a mai fost în urmă cu o seară la ușa casei sale și ascultase ce se discuta în casă.

„Am și primit mesaj pe telefon după, mi-a scris că vrea să vorbească ceva cu mine. Mi-a spus că a fost în urmă cu o seară la noi, iar eu am înlemnit! Am intrat în conversație cu persoana respectivă, pentru că voiam să știu cu ce ocazie mă urmărește pe mine la ora 3 noaptea. A început să spună că ne urmărește pentru că ne vrea binele și a început să-mi spună tot ce fac eu în casă, adică a stat la ușă și a ascultat tot ce am făcut eu”, a mai declarat artistul. 

Citește și: Destinația exotică pe care Georgiana Lobonț a ales-o pentru vacanță: „Absolut superb acest loc”. Primele poze cu artista din mijlocul insulei