Armin Nicoară, anunț suprinzător: „Sunt atât de fericit! Este însărcinată!” Saxofonistul și-a filmat reacția

Author: Diana Ghita
Actualizat: 13 sep 2023, 12:06

Armin Nicoară este în culmea fericirii

Sursa: Instagram; Facebook

Foarte entuziasmat de acest eveniment, saxofonistul a dat vestea cea mare chiar pe pagina sa de Instagram.

În momentul în care a făcut anunțul, Armin Nicoară a dezvăluit că va marca această veste într-un mod deosebit.

Citește și: „Dacă aveți careva”. Armin Nicoară a fost pus în mare dificultate! Ce i-a rugat soțul Claudiei Puican pe fanii lui

Anunțul făcut de Armin Nicoară

Armin Nicoară s-a căsătorit acum un an cu Claudia Puican, alături de care trăiește o specială poveste de iubire. 

Însă, din păcate, vestea nu îi privește pe cei doi, întrucât Armin a trecut prin niște probleme de sănătate care nu i-au permis să facă un copil. Acum artistul este bine, însă programul încărcat încă îi împiedică pe el și Claudia să se gândească, momentan, la un nou membru în familie.

Anunțul făcut de către saxofonist o vizează pe o prietenă foarte bună de a lui, pentru care se bucură nespus.

Dovada constă chiar în atitudinea pe care bărbatul a afișat-o în InstaStory-ul prin care a făcut anunțul. Acesta s-a arătat foarte entuziasmat de fericitul eveniment din viața apropiatei sale.

„Sunt atât de fericit, nu mai am cuvinte! Prietena mea este însărcinată! Doamne ajută! Felicitări!”,  a spus Armin Nicoară în videoclipul de pe pagina lui personală de Instagram.

Totodată, artistul a spus că vor celebra această veste printr-o piesă care va ieși curând, în care va fi dezvăluit și sexul micuțului.

,,Dragilor, vă anunțăm că veți afla sexul copilului în următoarea melodie pe care o vom lansa împreună.'',  le-a transmis Armin urmăritorilor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Filmulețul a fost însoțit de descrierea: ,,Este însărcinată, suntem extrem de fericiți!''.

Citește și: Probleme pentru Armin Nicoară și Claudia Puican, în încercarea de a avea un copil: „La noi este o mică problemă”

Armin Nicoară și Caludia Puican

Recent, saxofonistul a dezvăluit și că viața i s-a schimbat radical de când soția lui,  Claudia, face parte din ea, spunând că alături de ea are parte de armonie, fericire și multă dragoste. De asemenea, bărbatul a mai mărturisit că întâlnirea cu soția lui a fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-a trăit.

„Viața mi s-a schimbat, de când cu însurătoare și recunosc asta la modul deschis. Claudia e cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în ultima vreme! Și spun asta gândindu-mă la câte lucruri bune am reușit să realizez sau să adun în ultimul an.'',  a declarat Armin Nicoară, pentru playtech.ro.

În plus, artistul a spus că partenera lui i-a fost alături chiar și în clipele grele prin care acesta a trecut.

În urmă cu ceva timp, Armin s-a confruntat cu niște probleme de sănătate, însă, cu ajutorul Claudiei, a reușit să depășească cu bine acest obstacol.

,,Sunt mult mai așezat, mai ordonat în ceea ce gândesc și doresc. Ba chiar și situația mea medicală s-a îmbunătățit. Așa că trebuie să recunosc că partenera mea de viață a avut un rol aparte în toate acestea.'',  a adăugat saxofonistul, conform sursei citate.

Citește și: Ce a făcut Armin Nicoară la o nuntă: ''Cuvintele nu își iau rostul'' Artistul a impresionat toată lumea prezentă