Armin Nicoară, asaltat de admiratoare! „Această domnișoară mă caută disperată”. Cum a reacționat Claudia Puican

Author: Lavinia Medrea

Cum a reacționat Claudia Puican

Sursa: Instagram Armin Nicoară

Armin Nicoară, un îndrăgit artist din România, a fost asaltat de o admiratoare chiar la ușa camerei hotelului în care era cazat.

Armin Nicoară este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți saxofoniști din România, care s-a făcut remarcat atât prin talentul său, cât și prin felul său umoristic de a aborda orice situație. Recent, artistul a fost abordat de o domnișoară în hotelul în care era cazat.

Armin Nicoară, asaltat de admiratoare

Armin Nicoară este căsătorit cu Claudia Puican, dar toată lumea îl cunoaște pentru faptul că are o slăbiciune pentru femei și că este asumat când vine vorba de acest lucru.

Saxofonistul chiar a recunoscut că, în urmă cu ceva timp, cu un an înainte să se însoare, a înșelat-o pe Claudia Puican, lucru foarte bine cunoscut și de soția lui. 

Citește și: „La un minut după ce am coborât de pe scenă”. Ce i s-a întâmplat Georgianei Lobonț după ce a terminat de cântat la un concert din Turceni! Cântăreața a evitat totul la secundă

De data aceasta, Armin Nicoară s-a filmat din nou într-o ipostază umoristică în care o colegă de breaslă de-ale artistului a venit să-i bată la ușă pentru a-l căuta. Armin Nicoară, pus pe glume ca de obicei, a afirmat că o domnișoară îl caută insistent și, în timpul filmării, a invitat-o pe „admiratoare” să intre la el în cameră, după ce i-a mulțumit că i-ar fi adus pantofii de lac.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Această domnișoară mă caută disperată”, este mesajul transmis de Armin Nicoară, alături de filmarea cu colega lui, pe pagina lui de Instagram.

Bunica lui Armin Nicoară s-a stins din viață

Armin Nicoară își iubește foarte mult familia, motiv pentru care, pierderea oricărui membru reprezintă o durere imensă.

Din nefericire, în urmă cu puțin timp, saxofonistul și-a pierdut bunica din partea tatălui.

„Îngerii să îți vegheze drumul lin catre cer, vei rămâne in sufletele si gândurile noastre pentru totdeauna! Rămas bun, mama dragă! Dumnezeu sa te odihnească in pace!”, a postat Petrică Nicoară, pe contul său de Facebook.

Citește și: Georgiana Lobonț este însărcinată! Nașa lui Armin Nicoară urmează să devină mamă pentru a treia oară: „Nu ne vine să credem!”

Mama artistului s-a stins din viață la vârsta de 94 de ani, iar pierderea este cu atât mai grea, cu cât familia nu apucă să digere cele întâmplate, deoarece, imediat după nuntă, Petrică Nicoară a avut de susținut un spectacol programat de multă vreme, în satul natal, la câteva case distanță de casa părinților săi.