Armin Nicoară, concurent la „Insula de 1 milion”: Își dorește să demonstreze că poate lupta în ciuda bolii sale

Autor: Oana Picerea
Armin Nicoară Foto(4)

Armin Nicoară, concurent la „Insula de 1 milion”

Sursa: Kanal D

Armin Nicoară participă la „Insula de 1 milion” din ambiție și luptă pentru comunitatea de diabetici din care face parte. Armin își dorește să aibă un public numeros la evenimentele sale, iar femeile sunt sensibilitatea lui

Artistul Armin Nicoară face parte din cei 50 de curajoși care au spus „da” celui mai mare experiment social televizat. Cunoscutul saxofonist din România consideră că ambiția este cea mai importantă caracteristică a lui și că aceasta îl va ajuta pe parcursul emisiunii să depășească toate obstacolele competiției.

De ce a ales Armin Nicoară să participe la „Insula de 1 milion”

Armin Nicoară, așa cum îl cunosc fanii săi pe Nicoară Armin-Vasile-Rusalin are 28 de ani și este din Timișoara.

Artistul se mândrește cu o carieră muzicală de succes ca saxofonist și alături de soția sa, Claudia Puican, formează unul dintre cele mai cunoscute și iubite cupluri de artiști din România.

Armin suferă de diabet zaharat de 11 ani, iar acesta crede că diagnosticul s-a dezvoltat în urma unui șoc emoțional pe care l-a avut în perioada adolescenței. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care s-a ambiționat să participe în cadrul emisiunii „Insula de 1 milion”, pentru a reprezenta comunitatea de diabetici.

Cel mai mare atu al său este ambiția care l-a ajutat să își îndeplinească visele, acela de a deveni vedetă, dar și acela de a avea un public numeros la evenimentele la care performează. Armin crede că ambiția îl va ajuta cel mai mult și în cadrul experimentului social.

Artistul se descrie ca o persoană corectă, ambițioasă și iubitoare, însă cel mai vulnerabil se simte în jurul femeilor.

Acesta a fost întotdeauna pasionat de sport, practicând fotbalul în copilărie.

Armin Nicoară, despre căsnicia cu artista Claudia Puican

Legat de mariajul său cu Claudia Puican, ambii parteneri au declarat că au o relație solidă, iar soția sa a ținut să precizeze că gesturile îndrăznețe pe care Armin le face uneori sunt realizate în scopul divertismentului.

„Niciodată cred că nu i-aș ierta dacă l-aș prinde cu altă persoană și dacă l-aș prinde că m-ar minți și m-a înșelat și a făcut pe ascuns niște chestii de care eu nu am știut

niciodată Atâta timp cât soțul tău ajunge să înșele, înseamnă că nu mai e fericit lângă tine și deja el și-a oferit sufletul acelei persoane. Dacă tu ai ales să te căsătorești cu mine și să ne împărțim sufletul în două amândoi, nu ai avea de ce să faci chestia asta. Adică poți să îmi vorbești, să îmi spui «Măi, draga mea soție, știi că simt că parcă nu ne mai înțelegem bine pe planul ăla, hai să o rezolvăm cumva.»
Nu există așa ceva, dacă soțul tău ajunge să te înșele și să te mintă și să facă niște lucruri pe la spate, pe ascuns, înseamnă că nu mai suntem pe aceeași lungime de undă ”,
a precizat Claudia Puican, în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Cei doi au fost cununați religios de către Georgiana Lobonț și soțul ei, dar relația dintre aceștia s-a răcit după ce Armin a apucat să facă niște declarații neașteptate la adresa nașei.

Armin Nicoară a declarat că'' Nu vreau să comentez relația cu Georgiana Lobonț. Ieșirea pe care eu am avut-o în urmă cu ceva timp a fost pentru niște supărări de-ale mele, dureri, eu am mai citit cărți de dezvoltare personală și zice că dacă ai ceva pe suflet, o durere, mai bine spune-o că dacă o ții în tine pe viitor, Doamne Ferește, ajungi la alte probleme. Eu am spus ce am avut pe suflet, acum dacă Georgiana a reacționat așa cum a reacționat, eu nu m-am supărat.

Ea m-a blocat peste tot, eu am încercat să-i explic situația, dar nu am avut cum, ea m-a blocat peste tot, iar dacă ea a așa a ales(…)  E nașa mea, doar că pe mine nu prea mă mai afectează nimic pentru că dacă ajunge nașa sa te blocheze, nu mă mai aștept la nimic. Nu mă mai supără nimic. Am trecut peste multe chestii, nu doar în relația mea cu Georgiana, ci și prin alte relații de prietenie.

Nu știu ce mă mai poate supăra”, a mărturisit Armin Nicoară.

După declarațiile artistului, Georgiana Lobonț a vrut să se apere și a spus că ea nu îi datorează bani artistului, iar pentru aceste declarații neadevărate ea a ales să rupă orice fel de relație cu artistul.

Armin Nicoară este fiul celebrului instrumentist Petrică Nicoară și a știut tot timpul că va călca pe urmele tatălui său, deși nimeni nu îi dădea vreo șansă. Saxofonistul spune acum că tatăl său îl descuraja și îi spunea că nu are talentul lui, dar iată că Armin i-a surprins pe părinții săi, care acum plâng de fericire ori de câte ori îl aud cântând.

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?