Armin Nicoară i-a făcut avansuri lui Sindy la plecarea spre „Insula de 1 milion”: „Hai, ia-mă în brațe!”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 12 mar 2024, 15:51

Armin Nicoară i-a făcut avansuri lui Sindy la plecarea spre „Insula de 1 milion”: „Hai, ia-mă în brațe!”

Sursa: Captură YouTube

Armin Nicoară este unul din concurenții care participă la „Insula de 1 milion”, show-ul care va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D. La plecarea spre aeroport, Armin Nicoară a fost surprins exstrem de apropiat față de Sindy, o altă concurentă.

Armin Nicoară și Sindy, fosta concurentă la “Survivor România”, reality-ul difuzat de Kanal D, se află printre concurenții de la “Insula de 1 milion”.

Armin Vasile Rusalin Nicoară este un artist și saxofonist cu o carieră muzicală strălucită. La cei 28 de ani ai săi, a intrat în concurs motivat de dorința de a sprijini comunitatea de diabetici, el însuși suferind de această boală. Armin vede participarea la emisiune ca pe o oportunitate de a-și demonstra că-și poate depăși limitele.

De asemenea, iși dorește mai multă vizibilitate pentru cauza celor care suferă de această afecțiune.

Armin Nicoară, gesturi tandre față de Sindy, la plecarea spre „Insula de 1 milion”

La plecarea din aeroport, concurenții au fost intervievați, iar Armin Nicoară și Sindy au fost surprinși mai apropiați ca niciodată. Cei doi spun că vor fi alături de celălalt și se vor susține.

Armin Nicoară: „E bine, e bine? Vei fi alături de mine?”

Sindy: Nu știu, Armin, vedem dacă o să meriți.

Armin Nicoară: Nu pot să cred așa ceva. Ia-mă în brațe, te rog. Haide, măi, ia-mă în brațe, nu-ți fie rușine. Ea mi-a spus că ține la mine.

Voi fi alături de tine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Armin Nicoară, concurent la „Insula de 1 milion”: Își dorește să demonstreze că poate lupta în ciuda bolii sale

Cum a reacționat Claudia Puican, când a aflat de plecarea lui Armin Nicoară

Soția lui Armin, Claudia Puican, i-a dat un „ultimatum” artistului și i-a sugerat să vină cât mai repede acasă.

Armin Nicoară: „Am primit ultimatum de la Claudia. Mi-a spus că dacă nu mă întorc acasă mai repede, va pleca de acasă, se desparte de mine.

Mi-am dorit foarte mult să ajung la emisiunea asta, dar asta este situația. Nu avem ce face”

Citește și: Surpriză la “Insula de 1 milion”: Armin Nicoară și Jaguaru (Ionuț Sugacevschi) intră în cel mai amplu experiment social televizat

Pregătiți-vă pentru o aventură televizată fără precedent! Începând de sâmbătă, 16 martie, Kanal D vă invită să urmăriți cel mai îndrăzneț și captivant reality adventure- "Insula de 1 milion". Cel mai amplu experiment social televizat va începe la ora 21:00 și va

fi difuzat de trei ori pe săptămână: sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.