Armin Nicoară, ieșire nervoasă la Insula de 1 milion: „Suntem dezamăgiți, suntem distruși, nu se mai poate”. Frenezie totală după ce Cosmin Cernat a învârtit ruleta: „O să strigați, Armin, salvează-ne”

Autor: Diana Bostan

Armin Nicoară a răbufnit la Insula de 1 milion

Sursa: Kanal D

Este a patra oară în care Cosmin Cernat învârte ruleta, iar norocul se oprește asupra numarului 12, care corespunde Biancăi Pescar , o tânără în vârstă de 21 de ani din Cluj Napoca.

După ce ruleta și-a ales primii câștigători, mai exact Alin, Tarzy și Andrei, ia venit acum rândul Biancăi, tânăra studentă pasionată de dans, să preia controlul asupra jocului.

Vesticii au căzut pentru a patra oară la ruletă

Bianca, tânăra din tabăra vesticilor, a fost extrasă la ruletă de către Cosmin Cernat, în ediția de luni, 18 martie, a emisiunii Insula de 1 milion.

Este a patra oară consecutiv când un concurent din tabăra vesticilor este extras, lucru ce a atras nemulțumirea lui Armin Nicoară.

Concurenta a menționat că pentru a patra oară vesticii au picat la ruletă, motiv pentru care a înțeles că sudicii nu și-au învățat lecția și nu au înțeles de ce se află acolo. Ea a adăugat că până nu vor învăța această lecție, nu le va veni rândul la roată.

Citește și: Se leagă o idilă la Insula de 1 milion? Micuțu a reușit să o cucerească pe concurentă: „Asta este o declarație de dragoste”

„A patra oară picăm la ruletă. Am înțeles că sudicii nu și-au învățat lecția, nu au învățat de ce sunt aici. Ei n-au înțeles chestia asta. Noi am venit aici să vă scoatem la concurs pentru a vă învăța că victoria vă aduce mai aproape de visul vostru.

Până n-o să învățați lecția, n-o să vină rândul vostru la roată”, a spus Bianca Pescar.

Armin Nicoară a izbucnit în momentul în care vesticii au căzut pentru a patra oară la ruletă

Nemulțumit de rezultat, Armin Nicoară simte că tabăra lui se află într-un real pericol după ce vesticii au căzut pentru a patra oară la ruletă.

Concurentul le-a reproșat vesticilor faptul că echipa lui este scoasă prea mult la joc, în timp ce aceștia se simt ca într-o vacanță. Armin Nicoară le-a promis război celor din tabăra vesticilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Trebuie să intervin, suntem dezamăgiți, suntem distruși, nu se mai poate, este a patra oară. Intrăm și noi la ruletă pentru că nu se mai poate, prea mult ne scoate la joc, nu mai putem, suntem foarte supărați. Tot vreți să ne scoateți la joc, vreți să ne certăm, nu știu ce vreți de la noi. Voi stați acolo, vă distrați până la 11-12 noaptea, noi dormim.

Suntem cu ochii pe voi și vă promitem că va fi mare război”, a spus Armin Nicoară.

Citește și: Cine sunt cele 4 nominalizări ale lui Andrei! O nouă strategie pe Insula de 1 milion: două fete și doi băieți intră la probă

După un schimb de replici acide între tabăra sudicilor și tabăra vesticilor, Bianca a dezvăluit faptul că a presimțit că va fi aleasă și se gândește chiar să-l scoată la joc pe Armin Nicoară. Concurentul îi avertizează pe vestici și susține că nu va fi atât de ușor să-l învingă.

„Aveți grijă că se lasă cu zbierături, fetelor. Și voi sunteți drăguțe și firave și o să strigați ”Armin salvează-ne, Armin. V-am spus, nu vă jucați că...”, a spus Armin Nicoară la Insula de 1 milion.

Bianca Pescar susține că nu se va sfătui cu concurenții din celelalte tabere șă că deja s-a gândit la o strategie în ceea ce privește viitoarele nominalizări de la Insula de 1 milion.

Cum vor decurge lucrurile în cele trei tabere și pe cine va arunca Bianca în luptă veți afla urmărind  “Insula de 1 milion”. Reality show-ul este difuzat la Kanal D în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea de la 20:00.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.