Armin Nicoară îi aduce acuzații dure Georgianei Lobonț: „Ne-a dat țeapă”. Ce răspuns i-a dat artista

Author: Diana Ghita
Actualizat: 09 ian 2024, 16:16

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț sunt la cuțite

Sursa: Instagram Armin Nicoară

Georgiana Lobonț, pe lângă faptul că este colegă de breaslă cu Armin Nicoară, îi este nașă de cununie celebrului saxofonist.

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț au avut numeroase colaborări muzicale, însă, aceștia au ajuns să nu se mai înțeleagă, ieșind un adevărat scandal pentru una dintre piesele lor și niște spectacole.

Armin Nicoară îi aduce acuzații dure Georgianei Lobonț

Artistul, foarte furios, a decis să vorbească în mediul public despre conflictul cu nașa lui. Acesta a susținut, în cadrul unei emisiuni TV, că Georgiana Lobonț este o persoană foarte neserioasă, dezamăgindu-l de mai multe ori atât pe el, cât și pe Claudia Puican.

„Toată lumea m-a întrebat de ce nu am fost la spectacol la nașa mea, la Georgiana. Nu am fost pentru că ne-a dat o mică țeapă. Ce s-a întâmplat, să vă spun. Fiți atenți, să nu mă înjurați. Eu cu Georgiana trebuia să organizez un spectacol.

Pe mine m-a sunat cineva că vrea să facem spectacol la Sala Palatului, eu și invitații.

Am zis să nu fac singur, să facem cu Georgiana, Claudia, toți de pe lângă noi. După vreo 2-3 săptămâni a picat spectacolul și văd că Georgiana organizează alt spectacol”,
a explicat saxofonistul.

De aici a început șirul de neînțelegeri între ei, căci conflictul a fost, în continuare, alimentat. Armin Nicoară susține că nașa lui ar fi fost deranjată de faptul că acesta a colaborat cu Stana Stepănescu.

„Poate s-au simțit deranjate că eu am făcut colaborare cu Stana Stepănescu. Totul frumos, eu mi-am făcut colindă cu ea, eu am ajuns în trending cu Stana Stepănescu”, a spus artistul.

Însă, la scurt timp după lansarea colindului, Claudia Puican a fost chemată de către Georgiana Lobonț să cânte împreună la un spectacol, care, în cele din urmă, s-a dovedit a fi o altă țeapă.

„Îi spune Claudiei: «Fina, te rog să-ți iei liber pe data asta, avem spectacol acolo, la Cluj». Eu le-am zis să mă lase să-mi văd de colaborările mele. Plecăm în Abu Dhabi și îi zic că uite, dar tu nu mai apari pe poster și ea mi-a zis că nu, că e o surpriză, că nașa Georgiana a zis că e o surpriză

A treia zi, eu tot văd pe poster surprize și îi zic că Georgiana a adăugat pe cineva pe poster, tu nu ești adăugată? Nu, că surpriză. Seara, o văd pe Claudia bulversată. O întreb ce s-a întâmplat și îmi zice: «Georgiana m-a sunat și îmi zice că a picat treaba cu spectacolul, că nu mai are loc». Mie nu-mi vine să cred”, a povestit Armin, care este foarte dezamăgit.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Claudia Puican și Armin Nicoară, planuri mari pentru 2024! Cei doi vor să-și mărească familia în noul an

Georgiana Lobonț nu lasă garda jos

De asemenea, cântărețul a spus că Georgiana Lobonț îi este datoare și cu bani, întrucât el ar fi suportat integral costurile unui videoclip muzical făcut în colaborare cu ea.

„Am făcut colaborarea cu ea la „Fata mea”, când a fost vorba de împărțeală, eu am plătit videoclipul și am spus să punem jumătate.(...) Când i-am spus Georgianei să facem jumătate, a picat treaba”, a mai spus saxofonistul.

După declarațiile lui Armin Nicoară, Georgiana Lobonț a intrat, și ea, pe fir, prin apel telefonic în direct. Aceasta și-a spus, la rândul ei, punctul de vedere, spunând că acea datorie a fost plătită de mult.

„Lasă mă că ți-am pus o grămadă de bani, te-am cinstit, ce bani îți mai trebuie? Ce bani mai vrei? Te-am cinstit la Timișoara, la Turci. Eu ți-am adus bani, tu nu știi, tu habar nu ai”, relevă cântăreața.

De asemenea, aceasta s-a arătat foarte revoltată de faptul că finul ei a început să se plângă de ea în mod public, la o emisiune difuzată în direct, în loc să rezolve lucrurile între 4 ochi.

„El se apucă să își spună doleanțele doar când e în direct, ca să facă audiență. Când sunt la el acasă nu știe ce să-mi dea și să-mi pună pe masă! Nu mi-a zis niciodată și au trecut cinci ani de când am lansat piesa aia. Banii s-au stricat de mult!”, i-a spus Georgiana lui Armin.

Citește și: Georgiana Lobonț și-a anunțat fanii că familia ei s-a extins: ,,Avem membru nou în familie!''

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?