Armin Nicoară, prins în timp ce săruta altă femeie! Imaginile o vor supăra pe Claudia Puican

Author: Diana Ghita

Armin Nicoară a pupat o șatenă

Sursa: Instagram

Armin Nicoară este un celebru saxofonist din România. Acesta este foarte renumit pentru performanțele lui muzicale.

Armin Nicoară și Claudia Puican au petrecut clipe de neuitat la un botez, urmat de o nuntă. Cei doi au fost nași  pentru niște prieteni foarte apropiați.

Armin Nicoară și Claudia Puican au fost nași

Armin Nicoară și Claudia Puican trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. După mai bine de un an de când și-au unit destinele, cei doi au decis să facă un pas important în căsnicia lor.

Citește și: Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul. Artista și Armin Nicoara sunt în culmea fericirii

Deși, din cauza a diverse probleme, cuplul nu poate avea, momentan, un copil, acest lucru nu i-a privat de rolul de părinți. Armin și Claudia au fost atât nași cununie, cât și de botez, devenind, astfel, părinții spirituali ai unei frumoase fetițe.

Prietenii celor doi artiști au organizat botezul în aceeași zi cu nunta, iar după cum se poate observa în filmulețele postate de Armin, distracția a atins cote maxime.

Citește și: Armin Nicoară a făcut publice mesajele dintre el și Roxana Vașniuc: "Așa compliment de la finu" A curs cu inimoare pe rețelele de socializare

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pe cine a sărutat Armin Nicoară la nuntă

Saxofonistul este o persoană foarte activă în mediul online, unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, de la viața personală, până la evenimentele unde este invitat să cânte.

Bineînțeles că, de data aceasta, cântărețul le-a împărtășit urmăritorilor mai multe fragmente din momentele emoționante prin care a trecut, în calitate de naș.

Acesta nu a ratat clipa și a imortalizat totul, pentru a se bucura de amintirile unice.

Armin Nicoară le-a arătat internauților atât momentul creștinării micuței, cât și petrecerea prin care finii lui și ai Claudiei Puican au celebrat cununia religioasă și botezul. Bărbatul a părut să se distreze pe cinste, alături de cei apropiați, dar și de soția lui, care a avut o ținută extravagantă.

Însă, printre filmulețele pline de voie bună, artistul a distribuit și o imagine care îl surprinde în compania altei femei, la nuntă. Chiar un prieten de al lui a surprins momentul în care Armin săruta pe obraz o frumoasă șatenă, care s-a arătat foarte încântată vizavi de gestul lui.

Citește și: Claudia Puican și Armin Nicoară fac eforturi intense să devină părinți: ,,E din ce în ce mai greu''

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?