Armin Nicoară, pus în fața unei alegeri foarte grele: „Va trebui să o luăm de la zero”. Artistul trebuie să facă două operații în Franța

Author: Diana Ghita
Actualizat: 11 ian 2024, 20:23

Armin Nicoară este la răscruce de drumuri

Sursa: Captură YouTube; Instagram Armin Nicoară

Armin Nicoară se confruntă cu niște probleme de sănătate din cauza cărora nu poate face copii. În acest sens, acesta trebuie să ia o decizie care îi va influența întreaga viață.

Deși, inițial, Armin Nicoară și Claudia Puican au anunțat că fac demersurile necesare în vederea inseminării in vitro, planurile lor au fost date peste cap, întrucât bărbatul are nevoie de două operații.

Ce operații trebuie să facă Armin Nicoară 

Înainte cu câteva luni, saxofonistul a fost în Franța pentru a-și rezolva problemele de sănătate din cauza cărora nu poate avea copii.

Acolo, medicul i-a spus că este necesar ca acesta să fie supus la două intervenții chirurgicale.

„Doctorii din Franța mi-au spus că nu mai pot face copii pe cale naturală. Eu trebuia să fac două intervenții în Franța. Prima operație de varicocel, iar a doua oprație la testicul, pentru a îmi extrage lichidul seminal”, a declarat artistul pentru spynews.ro.

Însă, Armin a vrut să afle și o a doua părere, așa că s-a dus și la un doctor din România, care i-a recomandat un tratament medicamentos pentru respectiva problemă, iar

efectele acestuia au început să fie vizibile.

„Acum am dat de acest doctor, acesta încearcă cu aceste pastile să refacă un nerv, pentru că aceasta era problema. Acum, după o lună de zile de când iau aceste pastile, am început să am rezultate”, spune Armin Nicoară.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Scandalul Lobonț-Nicoară continuă! Artista nu a mai suportat și a răbufnit: „Ești un om fără rușine” Cum a reacționat Georgiana Lobonț după ce a fost acuzată de datorii în bani

Armin Nicoară este într-un mare impas

Respectivul doctor chiar l-a ajutat pe bărbat, întrucât nu credea că mai poate face copii fără operațiile recomandate de medicul francez.

„Cred că ar fi o minune dacă aș reuși să fac totul pe cale naturală. Cred că trebuie să mai continui încă o lună c u pastilele, cumva mi-a dat o speranță. Eu nu aveam nici un rezultat pănă să întâlnesc acest medic”, mărturisește saxofonistul.

Însă, doctorul din Franța pune foarte multă presiune asupra lui, motiv pentru care Armin Nicoară și soția lui, Claudia Puican se află într-o mare dilemă, fiind forțați să facă o alegere foarte dificilă: să meargă mai departe cu tratamentul sau să facă operațiile.

Citește și: Mare sărbătoare în familia lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican: ”Te iubesc necondiționat” Artistul a făcut marele anunț

„Medicul din Franța mi-a spus, după atâtea amânări, că acesta ar fi ultima programare pe care ar putea să mi-o facă. Dacă nu merg acum va trebui să o luăm din nou de la zero, să facem din nou analize, Claudia să își facă și ea, din nou, toate procedurile.

Cumva mă dă peste cap, eu îmi doresc să continui cu acest tratament pentru a încerca să rezolvăm problema pe cale naturală, doar că mă presează și medicul din Franța. Nu știu ce hotărâre să luăm”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?