Armin Nicoară și Carina s-au întâlnit în România, după ce au ieșit de la „Insula de 1 milion”: „Ne-am distrat în Punta Cana, acum și în…”

Autor: Diana Ghita

Care este motivul pentru care Armin Nicoară și Claudia s-au întâlnit

Sursa: Captură KANAL D

La scurt timp după ce a părăsit „Insula de 1 milion”, Armin Nicoară s-a întâlnit cu fosta lui colegă de emisiune, Carina, care a fost eliminată înaintea lui din competiție.

Ieri seară, Armin Nicoară și Carina Murari u au decis să se revadă, însă, de această dată, cei doi și-au dat întâlnire în România, mai exact la Timișoara. Foștii concurenți de la „Insula de 1 milion” nu s-au întâlnit doar pentru că și-au dus dorul, ci în vederea unei colaborări muzicale.

Armin Nicoară și Carina s-au întâlnit în România

Vestea reîntâlnirii a fost dată chiar de către saxofonist pe pagina lui personală de Instagram.

Acesta a postat pe Instastory un filmuleț cu el și Carina, în care s-au arătat foarte bucuroși că au avut ocazia să se revadă.

„Cine este aici lângă mine?”,  a spus Armin Nicoară, foarte entuziasmat.

„Diva României!”,  a continuat tânăra, cu o notă de umor.

După ce și-au făcut introducerea, foștii concurenți le-au dat o veste surprinzătoare fanilor din mediul online.

Cei doi au anunțat, foarte fericiți, că s-au întâlnit pentru o colaborare muzicală, întrucât se pregătească să lanseze o melodie împreună:  „Stați aproape că, în curând, scoatem cel mai tare hit din România”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Armin Nicoară, adevărul despre relația cu Sindy la "Insula de 1 milion"

Carina Murariu va cânta acompaniată de Armin Nicoară

După ce le-au dezvăluit internauților ce planuri au, Carina a început să fredoneze o parte din piesă: „Ești o zână, ești o stea...”.  În momentul în care a început să cânte, vocea ei melodioasă i-a uimit pe toți, căci nu mulți știu de acest talent ascuns al tinerei. Însă, înainte de a ajunge pe „Insula de 1 milion”, aceasta a explicat că unul dintre hobby-urile ei este cântatul, pe lângă sport, gătit și plimbări în natură.

În plus, competiția la care a participat în Republica Dominicană nu a fost singura ei apariție televizată, întrucât a concurat și în cel de al optulea sezon al emisiunii despre modă de la Kanal D, „Bravo, ai stil!”.

Citește și: Reacția Carinei după ce a părăsit „Insula de 1 milion”! Tânăra compară experiența din Dominicană cu cea de la „Bravo, ai stil!”: „Greul a fost când...”

Deși pe insulă a fost expusă unor condiții extreme, Carina Murariu a mărturisit, după eliminare, că s-a simțit mult mai bine în emisiunea în care a participat alături de Armin și de alți colegi împătimiți ai senzațiilor tari, decât la „Bravo, ai stil!”.

De aceeași părere este și artistul, care a spus că experiența de pe „Insula de 1 milion” a fost unică, întrucât, pe lângă o serie de provocări, el și ceilalți concurenți au avut parte de o atmosferă foarte frumoasă: „Ne-am distrat în Punta Cana, acum și la Timișoara!”.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?