Armin Nicoară și Claudia, declarații din spatele cortinei. Ce dificultăți întâmpină aceștia și ce trebuie să facă pentru succes

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 nov 2022, 23:23

Armin Nicoară și Claudia, declarații din spatele cortinei. Ce dificultăți întâmpină aceștia și ce trebuie să facă pentru succes

Sursa: Instagram

Armin Nicoară și Claudia au o viață ce pare a fi perfectă, dar puțini știu sacrificiile pe care cei doi trebuie să le facă. Cei doi soți au vorbit despre acest aspect, dar și despre cheia succesului.

Armin Nicoară și Claudia au stat de vorbă cu Alexandra în emisiunea „Duet cu Alexandra”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, despre viața de artist și despre sacrificiile pe care trebuie să le facă.

Armin Nicoară și Claudia își iau cariera în serios

Armin Nicoară și Claudia se bucură de un succes răsunător în domeniul în care activează.

Aceștia se bucură de aprecierea fanilor, mai ales că aceștia sunt chemați la multe evenimente la care trebuie să cânte.

Cu toate acestea, pentru a se bucura în continuare de succesul pe care îl au, cei doi trebuie să muncească și să se implice trup și suflet.

„Ne-am gândit să ne menținem în ani, că asta e cel mai important, pentru că poți să ai succes un an doi, trei și, după aceea, să pici și să nu mai ai succes.

Dar noi mereu ne-am gândit, nu vrem să fim locul 1, dar să fim printre primele locuri, acolo, dar să fim în ani de zile, adică să ne întâlnim peste 20 de ani și să fim la același nivel”,
a declarat Claudia.

„E bine să urci treaptă cu treaptă, pentru că, dacă urci din prima, sus pe deal, când pici, te lovești foarte tare.

Așa, dacă ești undeva la mijloc, dacă pici, te julești un pic și trece. Dacă te-ai dus foarte sus și n-ai parcurs etapele și nu știi să te menții...”, a spus și Armin.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Antonio Pican dă cărțile pe față! Cântărețul a recunoscut dacă îl mai deranjează în prezent să vorbească despre fosta lui relație cu artista BiBi: „Ne-am promis unul celuilalt”

Armin Nicoară cară povara numelui tatălui său

Deoarece tatăl lui este un nume important în industria muzicală, multe persoane pun succesul lui Armin pe seama lui. Așadar, artistul a vrut să lămurească lucrurile și să încheie orice speculație.

„Am numele de Nicoară. «Dacă nu are taică-su, nu era nimic ». Eu, dacă stăteam cu mâinile în buzunar, ce făceam? Îmi aducea taică-miu, cumva, reclama? Nu se putea.

Așa cum muncesc, cât muncesc eu, fac puținul ăla pe care îl fac eu, dar îl fac, alții nu prea fac.

Citeste si: Emilian, cel mai modest tânăr cântăreț din România! Artistul preferă să bucure publicul în loc să strângă averi: „Vreau doar să mă bucur de oameni”

Să mă ierte lumea și unii colegi, dar eu trăiesc în lumea asta și văd unii colegi: «Armin, eu nu sunt făcut să mă duc, să umblu pe drumuri, să mă duc la emisiuni, să fac melodii, să îmi

bat capul. Mie îmi place să stau acasă, să am patru-cinci evenimente și mă mulțumesc ». Nu e pentru mine”, a mai spus artistul.

„Câteodată, e foarte greu să ții echilibrul ăsta, să te duci și la evenimente zi de zi, să vii și la București, la emisiuni, să mai te duci și la studio, să faci piese, linii melodice, texte și, într-un fel, nu mai ai viață”, a completat soția acestuia.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?