Armin Nicoară și Claudia Puican au ales deja nașii de botez: „În curând o să dăm o veste foarte mare”. Artistul a făcut anunțul mult așteptat

Autor: Diana Bostan

Armin Nicoară

Sursa: Captură Youtube

Armin Nicoară a surprins pe toată lumea cu ultimul său anunț. Întors de la ”Insula de 1 milion”, artistul s-a decis în privința nașilor de botez, în așteptarea copilului pe care el și Claudia Puican și-l doresc atât de mult.

Invitat în cadrul emisiunii ”Bărbați vs Femei”, Armin Nicoară a vorbit despre relația cu soția lui, Claudia Puican, despre încercarea lor de a avea un copil, dar și despre alegerea nașilor de botez. Iată ce a declarat artistul!

Armin Nicoară a ales deja nașii de botez

Armin Nicoară și Claudia Puican își doresc din tot sufletul un copil, motiv pentru care vor merge la un renumit medic din Franța după Paște.

Încrezător în ceea ce urmează să se întâmple, Armin Nicoară s-a gândit deja la nașii de botez.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican merg în Franța la un medic renumit, pentru a putea deveni părinți: „Sincer să vă spun...”. Ce spun despre varianta adopției

În cadrul emisiunii ”Bărbați vs Femei”, Armin Nicoară a fost întrebat ce părere are de Stana Stepănescu, o artistă cu care Armin Nicoară a colaborat în ultima perioadă.

Cunoscutul saxofonist susține că artista este o persoană minunată și că el și soția lui își doresc ca ea să fie nașa de botez a viitorului lor copil.

„Și ca frumusețe și ca om, pot să spun în premieră, nu am mai întâlnit până acum. Suntem în familie, în curând o să dăm o veste foarte mare, acum nu pot să divulg situația, dar o să aflați în maxim două săptămâni și acum îi fac și anunțul.

Dacă voi avea un copil, îi voi face propunerea să fie nașă la copilul meu. Este o persoană extraordinară. Stana și-a dat seama de mine, de ce fel de persoană sunt.”, a spus Armin Nicoară, pentru Wownews.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Armin Nicoară și Claudia Puican au o relație specială

Deși a fost asociat cu mai multe cântărețe de muzică ușoară, iar unele persoane au susținut că artistul nu-și respectă soția, Armin Nicoară a venit și cu o explicație. În cadrul aceleași emisiuni, artistul a dezvăluit faptul că soția lui știe ce are acasă și cât este de iubită și apreciată.

Citește și: Armin Nicoară și Carina s-au întâlnit în România, după ce au ieșit de la „Insula de 1 milion”: „Ne-am distrat în Punta Cana, acum și în…”

„Lumea spune despre mine că eu nu o respect, că nu o apreciez pe Claudia. Eu o respect, o apreciez că este soția mea. Și de la ”Insula de 1 milion”, din cauza ei am plecat acasă. Câte concurente frumoase erau, aș fi putut să stau acolo oricât. Ea știe ce are acasă.”, a mai spus artistul.

Fostul concurent de la ”Insula de 1 milion” susține că cel mai mult contează interiorul la o femeie, nu frumusețea.

Deși îi place să fie înconjurat de femei, Armin Nicoară nu uită niciodată ce are acasă și cât de mult o iubește pe Claudia Puican.