Armin Nicoară și Claudia Puican au împlinit un an de căsnicie! Ce mesaje și-au transmis cei doi: „Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri”

Author: Lavinia Medrea

Ce mesaje și-au transmis cei doi

Sursa: Instagram Armin Nicoară

Armin Nicoară și Claudia Puican au împlinit ieri un an de căsnicie.

Armin Nicoară este un celebru saxofonist din România iar soția lui, Claudia Puican, este o cântăreață foarte iubită și îndrăgită. În urmă cu o zi, cei doi au împlinit un an de căsătorie.

Armin Nicoară și Claudia Puican au împlinit un an de căsnicie

Armin Nicoară și Claudia Puican formează un cuplu foarte îndrăgit în lumea showbiz-ului românesc.

Cu doar o zi în urmă, cei doi au împlinit un an de când și-au unit destinele. Deși are o slăbiciune pentru femei, inima lui Armin Nicoară se află în mâinile Claudiei Puican și nu se teme să arate acest lucru în mod public.

Citește și: „Vrem să ne separăm”. Anunțul neașteptat oferit de Armin Nicoară și Claudia Puican

Cu prilejul acestei ocazii speciale, amândoi au transmis mesaje emoționante pe conturile lor de Instagram, unde au primit sute de comentarii frumoase și mii de aprecieri.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Azi am împlinit 1 an de căsătorie în noua noastră casă și simt o bucurie profundă și împlinire în inimă. Alături de Armin, omul iubit, am ajuns să am tot ce îmi doresc. Știm că într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri, dar avem certitudinea că putem trece peste orice obstacol atâta timp cât ne iubim sincer”, este mesajul emoționant, transmis de Claudia Puican.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Puican (@claudia.puican)

Citește și: Armin Nicoară, anunț suprinzător: „Sunt atât de fericit! Este însărcinată!” Saxofonistul și-a filmat reacția

„La mulți ani! Astăzi sărbătorim 1 an de când am spus ‘Da’ alături de soția mea frumoasă.

A fost un an incredibil, plin de iubire, aventuri și zile frumoase petrecute împreună”, a transmis, la rândul lui, Armin Nicoară.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armin Nicoară (@arminnicoara)

Reacțiile fanilor Claudiei Puican și ai lui Armin Nicoară

În urma postărilor emoționante făcute de Claudia Puican și Armin Nicoară, mesajele și urările frumoase nu au mai încetat să curgă. Fanii îndrăgitului cuplu au fost fericiți să-și vadă idolii bucuroși și împliniți unul cu celălalt.

„La mulți ani împreună! Să fiți fericiți mereu”, „Felicitări”, „Dumnezeu să vă binecuvânteze”, „Frumoși tare, casă de piatră și multă sănătate și fericire să aveți”, „Așa să vă vedem mereu! Vă pupăm cu drag, finuților”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Armin Nicoară și Claudia Puican le-au primit cu ocazia aniversării de un an a căsniciei lor.