Armin Nicoară și Claudia Puican i-au lăsat pe toți muți cu ținutele lor de la petrecerea de nuntă. Câți bani au scos din buzunar pentru a arăta impecabil în cea mai importantă zi din viața lor

Author: Madalina Maftei

Armin Nicoară și Claudia Puican, nunta

Sursa: Instagram Armin Nicoară

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit civil și religios. Pentru cea mai importantă zi din viața lor, cei doi nu s-au uitat deloc la bani, iar ținutele pe care le-au purtat au costat câteva mii de euro.

Armin Nicoară și Claudia Puican au radiat în cea mai importantă zi din viața lor. Cei doi s-au căsătorit civil și religios, iar petrecerea a fost una restrânsă, însă organizată cu mare fast. Alături de proaspeții căsătoriți au fost nașii, Georgiana Lobonț și soțul ei.

Armin Nicoară și Claudia Puican, ținute de mii de euro în ziua nunții

Armin Nicoară și Claudia Puican au avut parte de o nuntă ca în povești. Este bine cunoscut faptul că cei doi au mai avut parte de o nuntă în stil turcesc, care a avut

loc în luna iunie a acestui an. Fericitul eveniment a avut loc într-un resort de lux din Belek, o regiune exclusivistă din Turcia.

Cei doi nu s-au uitat deloc la bani când și-au ales ținutele pentru dublul eveniment din viața lor. Potrivit wowbiz.ro, Claudia Puican a purtat o rochie albă, simplă, dar care a costat 10.000 de lei, fiind realizată de un celebru designer român.

Sandalele pe care le-a purtat la eveniment au costat-o nu mai puțin de 700 de lei.  

Nici Armin Nicoară nu s-a lăsat mai prejos, costumul de mire, pe care l-a cumpărat pe ultima sută de metri, a costat în jur de 2.000 de euro. Aceștia au arătat fabulos în cea mai importantă zi din viața lor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Ce le-au impus Armin Nicoară și Claudia Puican invitaților prezenți la nunta lor turcească. Detaliul care a ieși acum la iveală

Armin Nicoară și Claudia Puican au avut numai invitați de seamă la nuntă 

Georgiana Lobonț, nașa celor doi artiști, a declarat că deocamdată a avut loc nunta mică a lui Armin, o petrecere restrânsă cu peste 100 de persoane, cei mai mulți dintre ei fiind membrii familiei și colegi de breaslă.

Marele eveniment la care vor participa 1.000 de persoane va avea loc anul viitor.

"Acum nu o să fie nunta aceea mare mare, de 1000 de persoane. Aceea va fi anul viitor. Anul acesta este o nuntă mai restrânsă, undeva la 100 și ceva de invitați. Fac cununia religioasă și cununia civilă pentru că ei, așa cum au mai zis, își doresc foarte mult un copil și vor să vină copilul pe lume așa cum trebuie și ei să se simtă bine și să respecte regulile morale vor să se căsătorească și în

fața lui Dumnezeu", a povestit Georgiana Lobonț pentru sursa citată.

Citeste si: Claudia Puican și Armin Nicoară, detalii uluitoare din culisele fastuoasei petreceri de nuntă din Antalya! „Așa am făcut noi valsul mirilor! Am dat o nouă modă” Ce mărturisiri inedite au făcut cei doi artiști la Dimineața cu noi, 6 iulie 2022!

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?