Armin Nicoară și Claudia Puican merg în Franța la un medic renumit, pentru a putea deveni părinți: „Sincer să vă spun...”. Ce spun despre varianta adopției

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 15 apr 2024, 14:02

Armin Nicoară a vorbit despre posibilitatea de a adopta un copil

Sursa: Captură YouTube

Armin Nicoară a fost eliminat de la ”Insula de 1 milion”, iar acum se poate concentra pe cea mai mare dorință a lui, aceea de a avea un copil cu soția sa, Claudia Puican.

În cadrul emisiunii ”Secretele Insulei de 1 milion”, Armin Nicoară a vorbit despre încercările de a avea un copil, despre plecarea la medicul din Franța, dar și despre posibilitatea de a adopta un copil.

Ce spune Armin Nicoară despre posibilitatea de a adopta un copil

Deși încearcă de ceva timp ca el și soția lui să aibă un copil, Armin Nicoară susține că nu se dau bătuți, motiv pentru care el și soția lui vor merge la un renumit medic din Franța.

Artistul este convins că după revenirea lui din Republica Dominicană, organismul, dar și psihicul lui au avut parte de un refresh.

Citește și: Armin Nicoară și Carina s-au întâlnit în România, după ce au ieșit de la „Insula de 1 milion”: „Ne-am distrat în Punta Cana, acum și în…”

Întrebat de Cornelia Ionescu dacă cei doi s-au gândit la posibilitatea de a adopta un copil, Armin Nicoară a ezitat să ofere un răspuns clar, dezvăluind faptul că el și Claudia Puican nu au luat în calcul această variantă până

în momentul de față. Armin Nicoară susține că nu se vor da bătuți și că vor încerca până vor reuși.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Nu ne-am gândit la treaba asta. Sincer să vă spun, nu ne-am gândit la treaba cu înfiatul, nu m-am dus atât de departe cu gândul.

Eu sunt o fire foarte credincioasă, nu mă dau bătut atât de ușor. Știi cum e, încearcă până reușești.”, a spus Armin Nicoară, la ”Secretele Insulei de 1 milion”.

Armin Nicoară și Claudia Puican vor pleca în Franța

Celebrul saxofonist și Claudia Puican sa vor pleca în Franța, acolo unde îi așteaptă un medic renumit în probleme de fertilitate și ale căror rezultate le-a readus speranța celor doi.

La sfatul duhovnicului lor, Armin Nicoară și Claudia Puican au amânat plecarea până după Paște, saxofonistul susținând că ar fi bine ca totul să se întâmple după postul Paștelui.

Citește și: Claudia Puican, primele declarații despre copil, după întoarcerea lui Armin Nicoară: „Abia am așteptat...”

Duhovnicul nostru ne-a spus să nu facem treaba asta în postul Paștelui. Și atunci am zis să ținem cont de treaba asta.

Vom merge în Franța din luna mai încolo. Sperăm să se îndeplinească și acest vis de a avea un copil.”, a mai spus Armin Nicoară.

Deși nu vrea să arate asta, Armin Nicoară susține că îi este extrem de greu și că pe umerii lui și ai Claudiei a fost pusă o anumită presiune. Acesta recunoaște că el este mai puternic atunci când vine vorba de comentarii și răutăți, însă Claudia ar face față mai greu situației.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?