Arnold Schwarzenegger a fost reținut pe aeroportul din Munchen! S-a inițiat o procedură penală împotriva actorului hollywoodian

Autor: Lavinia Medrea

Arnold Schwarzenegger a fost reținut pe aeroport

Sursa: Facebook Arnold Schwarzenegger

S-a inițiat o procedură penală inițiată împotriva actorului de la Hollywood Arnold Schwarzenegger pentru că nu ar fi declarat că are de gând să vândă un ceas.

Arnold Schwarzenegger a fost reținut pe aeroportul din Munchen pentru că nu ar fi declarat că are un ceas scump pe care intenționa să îl vândă.

Arnold Schwarzenegger a fost reținut pe aeroportul din Munchen

Actorul de origine austriacă și fost guvernator al Californiei, în vârstă de 76 de ani, a fost reținut în zona vamală a aeroportului miercuri după-amiază, după ce a sosit din SUA în Germania, potrivit unui purtător de cuvânt al vămii, Thomas Meister.

Citește și: Câți copii are Arnold Schwarzenegger. Acesta are un fiu cu menajera sa

În mod normal, Arnold Schwarzenegger își poate continua călătoria curând, dar „ceasul va trebui probabil să rămână”, a mai declarat Thomas Meister, conform The Guardian. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

O procedură penală a fost inițiată împotriva starului din Terminator și a fostei icoane a culturismului pentru evaziune fiscală, a spus el. Potrivit purtătorului de cuvânt al vămii, ar fi trebuit să se plătească impozit pe ceas, deoarece starul hollywoodian intenționa să îl vândă în UE.

Citește și: Cunoscutul actor Dolph Lundgren a anunțat că suferă de o boală incurabilă. Doctorul l-a sunat personal să îi dea cumplita veste

Ceasul de lux urma să fie scos la licitație joi, în cadrul unui dineu de strângere de fonduri pentru mișcarea lui Arnold Schwarzenegger în favoarea climei în stațiunea de schi austriacă Kitzbühel.

Printre obiectele scoase de obicei la licitație la astfel de dineuri se numără opere de artă și suveniruri semnate, po trivit site-ului web al inițiativei. Ceasul a fost realizat special pentru Arnold Schwarzenegger de către ceasornicarul elvețian de lux Audemars Piguet.

Știre în curs de actualizare.