Mesajul lui Arnold Schwarzenegger pentru Vladimir Putin: ''Iubesc poporul rus''

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 17 dec 2022, 11:50

Arnold Schwarzenegger a transmis un mesaj către poporul rus. Iată ce le-a spus actorul!

Arnold Schwarzenegger i-a solicitat Kremlinului oprirea războiului pe care l-a declanşat în Ucraina. Actorul de la Hollywood a publicat pe Twitter un clip video de 9 minute în care a vorbit despre legătura sa cu Rusia şi opinia sa despre război.

Citeste si: Rusia avertizează Occidentul! Mesaj clar pentru SUA: "Îi punem la punct pe toţi duşmanii noştri impertinenţi"

Mesajul lui Arnold Schwarzenegger pentru ruși

Actorul Arnold Schwarzenegger i-a cerut lui Vladimir Putin să oprească războiul din Ucraina, iar soldaților ruși le-a transmis că își sacrifică viețile într-un război fără sens, condamnat de întreaga lume.

”Iubesc poporul rus. De aceea trebuie să vă spun adevărul. Vă rog să urmăriți și să distribuiți”, este descrierea care însoțește mesajul video al cunoscutului actor.

”Tăria și inima poporului rus m-au inspirat dintotdeauna și din acest motiv sper că mă veți lăsa să vă spun adevărul despre războiul din Ucraina și ce se întâmplă acolo. Nimănui nu îi place să audă că guvernul său este criticat și înțeleg asta. Dar ca un prieten de mulți ani al poporului rus, sper că veți asculta ce am de spus.

Știu că guvernul vostru v-a spus că acesta este un război pentru denazificarea Ucrainei.

Nu este adevărat. Ucraina este o țară cu un președinte evreu al cărui tată a avut 3 frați uciși de naziști. Vedeți, nu Ucraina a început acest război; nici naționaliștii sau naziștii. Războiul a fost început de cei de la Kremlin”, a transmis Arnold.

Citeste si: Klaus Iohannis a semnat decretul de urgență! Este decizia zilei în România

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Schwarzenegger şi-a exprimat admiraţia faţă de cetăţenii ruşi care au avut curajul să protesteze: „Lumea v-a văzut curajul. Ştim că aţi suportat consecinţele. aţi fost arestaţi, închişi şi bătuţi. Sunteţi noii mei eroi”. 

Actorul a expus minciunile din spatele propagandei preşedintelui Federaţiei Ruse pentru a argumenta invazia din Ucraina: „Vieţile voastre şi viitorul vostru sunt sacrificate pentru un război fără sens, care este condamnat de întreaga lume".

Acesta a mai precizat şi faptul că, aproximativ 11 milioane de ruşi au familii în Ucraina: „ Deci, fiecare glonţ pe care-l trageţi, îl trageţi într-un frate sau o soră dintre ai voştri. Fiecare bombă sau fiecare obuz care cade în Ucraina, nu cade asupra unui inamic, ci asupra unei şcoli, a unui spital sau a unei case”. 

De asemenea, acesta a mai punctat şi faptul că, pe Putin nu-l interesează consecinţele. 

O porţiune din mesajul publicat a fost adresat militarilor ruşi.

Actorul le-a solicitat acestora să se gândească mai bine la circumstanţele din jurul conflictului armat: „Pentru soldaţii ruşi care văd acest mesaj, ştiţi deja mult din adevărul pe care l-am spus. L-aţi văzut cu ochii voştri. Acesta nu este războiul pentru apărarea Rusiei la care au luat parte bunicii sau străbunicii voştri. Acesta este un război ilegal”.

Schwarzenegger s-a adresat apoi direct președintelui rus: ”Președintelui Putin îi spun: ai declanșat acest război. Tu îl conduci. Poți să-l oprești”.

 Acesta şi-a încheiat mesajul prin admiraţia faţă de poporul rus: „Puterea şi inima poporului rus m-au inspirat întotdeauna”.