Aroganta Ilincai Vandici la adresa Andreei Balan! Vedeta Kanal D a facut glume pe seama aparitiei artistei cu prietenul"Lumea e panicata ca a venit Andreea Balan cu iubitul!"

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:17

Ilinca Vandici nu este doar celebra si frumoasa, ci si simpatica. Vedeta are un simt al umorului foarte dezvoltat si nu a rezistat sa nu faca putina bascalie de o intamplare de la un eveniment monden.


Nu a scapat de ironia divei nici Andreea Balan care si-a facut aparitia la sindrofie alaturi de iubitul ei, George Burcea. Ei bine, de cum au pasit pe covorul rosu, artista si prietenul ei au fost pentru ziaristi ceea ce este un batic rosu pentru un taur: o tinta sigura. In cateva clipe toti operatorii s-au ingramadit sa ii filmeze pe indragostiti.


In valtoarea actiunii, acestia nu au fost atenti si au calcat in picioare trenele fine ale doamnelor, ba chiar unul dintre ei era cat pe ce sa o darame pe vedeta
Kanal D. Amuzata de situatie, Ilinca s-a raliat grupului de fani ai Andreei, a scos telefonul si a vrut sa faca o poza. “ Lumea e panicata ca a venit Andreea Balan cu iubitul! WOOOW! ”  A exclamat Ilinca, dupa care a intrebat daca toata lumea s-a linistit.

Vezi aici materialul video!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”