Aroganta lui Catalin Botezatu! Unde si-a petrecut juratul "Bravo, ai stil! Celebrities" Anul Nou

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 04 ian 2021, 09:37
Catalin Botezatu, vacanta exotica

Se stie ca designerul este adeptul exotismului si nu rateaza nicio ocazie in acest sens.

Unde a plecat Catalin Botezatu in vacanta

Citeste si: Cum si-a petrecut Andreea Tonciu sfarsitul de an dupa ce sotul ei a fost mutilat in trafic! Fanii vedetei au reactionat imediat

Catalin Botezatu ne-a obisnuit cu calatoriile lui exotice si total neasteptate, iar sfarsitul anului 2020 l-a prins in Egipt, in cadrul unui complex de lux unde isi petrece vacanta.

Dupa incheierea filmarilor "Bravo, ai stil! Celebrities", Botezatu si-a luat o binemeritata vacanta departe de plaiul mioritic si s-a rasfatat pe celebra plaja din Egipt, ascultand muzica buna si savurand un trabuc. Catalin nu si-a uitat nici fanii carora le-a facut urari odata cu inceperea Noului An. Va doresc din toată inima mea un an fericit, plin de realizări și multă sănătate! LA MULȚI ANI, 2021.

Buna, dragii mei, iata-ne si 2021! 2020, du-te si lasa-ne. Din toata inima mea, va doresc dragi romani, sanatate pentru ca e cel mai important, apoi fericire si indeplinirea tuturor dorintelor. Romani, va doresc un An Nou fericit! Va pup si va iubesc!"

Catalin Botezatu, unul dintre cei mai exigenti jurati de la "Bravo, ai stil!"

Citeste si: Alexandra Ungureanu, schimbare de look! Castigatoarea "Bravo, ai stil! Celebrities" stie sa se reinventeze

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu o carte de vizita remarcabila in domeniul modei in Romania si nu numai, cu prezentari grandioase ale colectiilor sale pe cele mai importante podiumuri de moda ale lumii, Catalin Botezatu se alatura Juratilor pentru a analiza prestatia celor mai bune concurente care au pasit pana acum in platoul „Bravo, ai stil!."

Catalin Botezatu este unul dintre cei mai apreciati designeri din Romania, avand in palmares zeci de premii internationale in domeniul modei si al design-ului vestimentar.

In 1985 a primit titlul “Cel mai bun manechin al anului in Europa”. A semnat de-a lungul timpului colectii luxoase, impresionante, premiate si aplaudate in intreaga lume. “Buddha Bar”, “Egyption”, “Kyoto”, “Ameno” sunt doar cateva dintre acestea. Proiectele sale au ajuns foarte vizibile si in televiziune, domeniu in care Catalin Botezatu exceleaza, de asemenea, ca prezentator si producator.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.