Aroganta maxima pe plaja! A venit cu masina de teren direct pe nisip

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 10:48

De ce sa-ti pui prosopul pe plaja sau sa inchiriezi un sezlong, cand poti lasa pe toata lumea masca de invidie si revolta?

Pentru unii soferi, bunul simt pare a fi invers proportional cu caii putere pe care ii au sub capota masinii! Priviti si va cruciti!

De ce sa mearga pe drum accidentat, pe ulite inecate in balti sau pietris, cand isi poate etala bijuteria de sute de cai putere pe nisip, in fata domnisoarelor intinse pe sezlong pregatite pentru portia de ultraviolete? Masina de teren care se deplaseaza incet, parca  striga dupa priviri admirative.



Din pacate, printre spectatori  nu se afla domnisoare cu picioare lungi, ci numai angajatii platiti sa curete plaja si sa adune gunoaiele. Oamenii sunt, insa, atat de preocupati, incat nici nu se sinchisesc sa arunce o privire.

Nu este, din pacate, singurul caz in care o  masina este filmata pe nisipul pe care oamenii stau la plaja, iar copiii se joaca.


Credeti ca sunt niste exceptii? Nici vorba, chiar si camioanele poposesc pe nisipul fierbinte.
Altii au chiar nesimtirea sa-si spele masinile in apa marii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.