”Arogantă și încrezută” Maria, asaltată cu mesaje răutăcioase în mediul online. Prima reacție a concurentei, după ce a fost acuzată că este cu capul pe sus

Autor: Madalina Maftei

Maria a fost asaltată cu mesaje din partea publicului. Concurenta a primit mai multe mesaje în care i s-a spus că este arogantă și încrezută.

Maria a câștigat rapid simpatia fanilor Bravo, ai stil, emisiunea de modă de la Kanal D2. Concurenta a dezvăluit că a început să primească foarte multe mesaje răutăcioase și a aflat că este percepută drept o fire arogantă, iar asta s-ar fi dedus din atitudinea ei în emisiune. 

Maria este considerată arogantă de către public

Tânăra a mărturisit că în online au început să circule zvonuri că ar fi arogantă și încrezută. Maria a dezvăluit că nu a vrut niciodată să inducă genul acesta de comportament, ci mereu

și-a expus părerea sinceră într-un mod elegant.

Maria este încrezătoare în forțele proprii și are o siguranță aparte în propriile ei forțe.

Citește și: ”Ăsta e genul meu de ținută din cap până în picioare” Raluca Bădulescu, impresionată de ținuta lui Iris: ”Genul meu!”

Ilinca Vandici:  Ai căpătat rapid popularitate în mediul online, dar ai spus că ai primit mesaje din partea apropiaților că ești percepută ca fiind rece și cu capul pe sus.

De ce crezi asta?

Maria:  Am văzut ce circulă în mediul online, că aș fi foarte arogantă și încrezută, cu capul pe sus. Niciodată nu am vrut să induc genul acesta de comportament.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Am vrut doar să fiu profi și să îmi dau părerea într-un mod elegant. Am înțeles că le comentez un pic mai dur ținutele fetelor, că dau comentarii că mă dau cunoscătoare în domeniu, asta le-am transmis eu probabil. Știu ce văd, spun ce îmi place, îți comentez ce nu îmi place, dar o spun cu încredere.

Andreea:  Poate atitudinea ei din primele zile i-a deranjat pe cei de acasă și i-a făcut să considere acest lucru.

Maria:  Este important ca eu să mă consider cea mai bună, asta mă aduce aici. E foarte important în aceeași măsură ca oricare dintre voi să se simtă cea mai bună.

Andreea:  Eu așa deduc lucrurile, nu mă privește pe mine. Încerc doar să înțeleg.

Citește și: ”Te păcălește pe față” Concurentele o pun la zid pe Andreea și o acuză că le ”îmbârligă”: ”Am adus dovezi, negru pe alb”