ARONGANTA la maxim. Uite cum s-a filmat Leo de la Strehaia in bolidul sau de lux!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:55

Zilele trecute, acest filmulet mai, mai sa devina viral pe internet! Toti au vrut sa vada ce face Leo de la Strehaia in bolidul sau de lux.

Leo de la Strehaia a facut marea aroganta de a arunca cu banii prin masina ca lumea sa stie cine este el! Pe fundal se aude Florin Salam, iar Printul Tiganilor se simte ine ca da pe jos cu bancnote de 50 de euro. A aruncat prin masina nici mai mult nici mai putin de 2500 de euro! Un fleac pentru un om care stiti bine ca intotdeauna are portofelul, servieta sau masa pline cu teancuri de bani.

Sa nu ne intrebati de unde are atatia bani, pentru ca nu stim sa va raspundem. Noi presupunem doar ca are o avere impresionanta. Am aflat ca ar fi castigat sume colosale la casino. Ii plac banii si femeile. Dar femeile il plac pe Leo.

Nu putine au fost mondenele care au avut statutul de iubite ale printului tiganilor. Una dintre cele mai insemnate cuceriri ale lui Leo a fost artista Carmen Serban.

Au trecut zece ani de atunci, iar intre timp multe dive au trecut prin viata sau prin asternutul sarmantului barbat, cu bani.

##VIDEO130470##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

S-a zvonit ca si Cristina Spatar, imediat dupa despartirea de Mirsco Maschio, si-ar fi cautat alinarea in bratele lui Leo de la Strehaia, dar relatia ar fi fost de scurta durata.

Apoi, ceva serios s-a intamplat intre Leo si dansatoarea Jasmine. Numai ca iubirea s-a transformat in scurt timp in ura.

Leo de la Strehaia se plimba numai cu bolizi de lux, iar cele care i-au fost iubite se pare ca au avut acelasi privilegiu! Leo de la Strehaia i-a facut cadou o masina scumpa Loredanei Chivu, bineinteles in vremea in care au fost iubiti, iar apoi si-a luat teapa cand a incercat sa o cucereasca tot la fel si pe Daniela Crudu.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.