Arthur de la Ceptura, REVEDERE EMOTIONANTA. Si-a strans tatal in brate dupa opt ani in care nu a mai stiut nimic de el

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:56

Dupa ce, ani la rand, a trait in intr-o gaura de canal, acum ar putea avea sansa la o viata normala.

Arthur de la Ceptura, barbatul crescut de bunici de cand era inca in fasa, si-a reintalnit, aseara, tatal, dupa 8 ani de zile in care n-a mai stiut nimic de el! Oare va fi primit in sanul familiei? Dupa ce toata lumea a aflat despre „regele Arthur”, omul care si-a amenajat „castelul” intr-un put dezafectat pentru ca nu avea casa, amanunte surprinzatoare din viata lui ies la iveala.

Dupa ce l-au lasat pe Arthur in grija bunicilor, parintii lui s-au despartit.

Daca despre mama nu mai stie nimic, cu tatal sau a incercat sa aiba o relatie mai apropiata. Insa, fara rezultat. Tatal sau a facut eforturi sa-si aduca baiatul pe calea cea buna, insa, el o luase deja pe o cale gresita dupa moartea bunicilor.

Opt ani nu au stiut nimic unul de celalalt. Dar, sangele apa nu se face! Dupa 8 ani, cei doi s-au tinut aseara pentru prima data in brate! Insa cat de mare va fi puterea de iertare a parintelui fata de greselile copilului, ramane de vazut.

Primul pas a fost facut!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

##VIDEO130989##

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.