Felicitări! Veste incredibilă pentru Alexandra Stan! Faimoasa se află la Survivor România și nici nu a aflat vestea cea mare!

Autor: Marina Ionescu
Alexandra Stan la Survivor România

Alexandra Stan a dat lovitura în mediul online. După intrarea în competiția Survivor România, pagina de Instagram a vedetei ”a explodat”, iar în urmă cu o zi, cântăreața a strâns 500 de mii de urmăritori. 

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute și iubite cântărețe din România. Concurenta de la Survivor România se bucură de aprecierea unui public numeros, atât pentru cariera sa muzicală, cât şi pentru ipostazele incendiare în care se pozează.  

Alexandra Stan a bifat încă o reușită!

La început de an fanii au parte de un nou sezon ”Survivor România”.

Sezonul doi a adus nume importante din showbiz-ul românesc în concurs, printre care și pe Alexandra Stan. Alături de ceilalți 11 concurenți, Alexandra face parte din echipa Faimoșilor.

Alexandra Stan se numără printre artistele care s-au bucurat de mult succes datorită carierei lor în muzică. Melodiile ei au reușit să depășească de mult granițele țării noastre, iar ea a avut ocazia să cânte în fața a mii de fani din întreaga lume.

Este frumoasă și foarte talentată, iar acum face parte din cea mai frumoasă competiție.

Cântăreața a câștigat din plin admirația publicului pe parcursul emisiunii, iar asta s-a văzut și se vede în continuare la numărul de urmăritori de pe paginile de socializare.

Alexandra e foarte norocoasă, ea strângând astfel 500 de mii de oameni care o susțin pe contul său de socializare.

Pentru acest lucru, persoana care se ocupă de conturile de socializare ale cântăreaței, pe perioada competiției Survivor România,  a publicat o fotografie pe pagina Alexandrei de Instagram în care le-a mulțimit tuturor fanilor pentru

faptul că au devenit o comunitate atât de mare pe pagina sa de socializare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arăta Zannidache de la Survivor România înainte să aibă cele 100 de tatuaje și părul blond! Îl mai recunoști?

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist)

De ce participă Alexandra Stan la Survivor România?

Înainte de a pleca în Dominicană, artista a precizat că și-a dorit să participe la emisiune pentru afla cum ar reacționa și cum se va descurca în situații limită.

Alexandra Stan a ținut să sublinieze că va trata competiția ca pe un experiment social. 

„Situațiile limită mă vor provoca și e o ocazie specială să stau fără telefon. Va fi ca un experiment social și vreau să văd dacă sunt în stare să mă descurc fără nicio resursă”, a declarat Alexandra Stan, concurentă Survivor România 2021.

Citeste si: Idilă la ”Survivor România”? Cum au fost surprinși doi concurenți, în noapte