Artificiile i-au rămas blocate în haine și au explodat. O femeie de 38 de ani a murit în fața copiilor, pe plajă, în noaptea de Revelion

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 04 oct 2023, 06:20

Momentul în care o femeie a fost ucisă de artificiile care i-au rămas blocate în haine

Sursa: Captură video

O mamă în vârstă de 38 de ani a murit în fața copiilor, după ce artificiile i-au rămas blocate în haine și au explodat. Deși familia se afla la doar un pas, nu a putut să intervină la timp.

Elisangela Tinem a murit la vârsta de doar 38 de ani, în fața familiei, în noaptea de Revelion, pe o plajă din Brazilia, după ce artificiile i-au rămas blocate în haine. Rănile provocate la nivelul pieptului i-au fost fatale.

O femeie a murit pe o plajă, după ce artificiile i s-au blocat în haine

În timp ce artificiile erau înălțate spre cer, pentru a sărbători trecerea în anul 2023, unele i-au rămas blocate în haine Elisangelei Tinem și au explodat, deoarece nu a mai avut timp să le scoată.

Aceasta se afla cu familie pe o plajă din Praia Grand, din Brazilia, alături de alte sute de persoane, iar tragedia a avut loc, după ce aceasta s-a alăturat mulțimii care se bucura de spectacolul oferit de artificii.

Citește și: Mădălina Crețan a ajuns la capătul puterilor! Dorul de Nosfe o macină din ce în ce mai tare: „Nu există soluții”

La un moment dat, mai multe persoane se strâng pe plajă, timp în care artificiile încep să sfârâie și ies scântei foarte mari. În doar câteva clipe, artificiile explodează, iar oamenii încep să fugă departe de explozie, țipând.

Conform Luizei Ferreira, o tânără de 20 de ani, pe plajă au avut loc mai multe focuri de artificii ce nu erau autorizate. „Am văzut o străfulgerare uriașă chiar când s-a făcut miezul nopții și îmi îmbrățișam mama, iar, apoi, toată lumea a început să țipe.

Am văzut o femeie întinsă pe jos sângerând când m-am dus să mă uit, iar băiatul care era cu ea era și el la pământ.

Alți oameni fugeau pentru a se îndepărta din zonă”, a spus aceasta, conform The Sun, pentru presa locală.

Citește și: O femeie de 25 de ani a murit după ce a născut gemene. Nicoleta Pârvu este fosta Miss Adolescență 2016

Rănile cu care femeia s-a ales la nivelul pieptului i-au fost fatale

Nimeni nu a mai avut ce să facă pentru mama de 38 de ani, deoarece artificiile nu i-au putut fi scoase din haine, iar rănile provocate de acestea au fost mult prea puternice.

Verișoara victimei a declarat că focul de artificii nu a fost aprins de niciuna dintre rudele femeii, iar o anchetă a fost deschisă, pentru a se stabili, printre altele, și numele persoanei care a aprins focul de artificii.

Citește și: Cauza misterioasă a morții unui copil de doar 13 ani din Zalău. Părinții sunt cei care l-au găsit inconștient

Prietenii victimei au transmis mesaje de condoleanțe în mediul online, aceasta urmând să fie înmormântată în Sao Paolo. „Dragostea mea pentru toată familia. Vă rog ca Dumnezeu să vă mângâie inimile în aceste momente îngrozitoare. Mă rog pentru voi”, a fost doar unul dintre mesajele de adio.