Artisti celebri care s-au ranit in timpul concertelor! Iata cei mai ghinionisti catareti care au patit-o grav

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:19

Viata de artist e periculoasa! Multe staruri internationale s-au RANIT rau in timpul concertelor!

Memorabil este momentul din 1984, in care insusi Michael Jackson a suferit arsuri de gradul trei, dupa ce i-a luat parul foc, in timpul unei cantari. De atunci ne-am dat seama ca nu-i de gluma!

Zilele trecute, la BET Awards, Puff Daddy a disparut deodata din peisaj!  Rapperul a cazut intr-o zona descoperita, de unde se urca de obicei, cu un lift, pe scena! Noroc ca nu s-a ranit foarte tare, asa cum i s-a intamplat, recent, lui Enrique Iglesias! Artistul s-a taiat intr-o drona, care era menita sa filmeze intregul concert.

Intr-un moment de neatentie Enrique a apucat drona gresit si s-a ranit grav! A sangerat incontinuu, dar cu toate acestea a continuat sa cante, chiar daca si-a umplut tricoul de sange!##VIDEO140657##

Stati sa vedeti ce a patit si…Beyonceee! Saraca diva s-a apropiat prea mult de un ventilator, astfel incat parul ei s-a prins imediat in acesta! Ce a facut Queen Be? A continuat sa cante, timp in care a tot incercat sa-si smulga parul din stransoarea ventilatorului si…intr-un final a reusit!

Pink, cunoscuta drept artista care face acrobatii pe scena, a patit-o grav! O masinarie ce trebuia
sa o ridice deasupra publicului, n-a functionat corespunzator si a tras-o brusc de pe scena, in multime! Pink a avut nevoie de ingrijiri medicale!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: