Artistii populari atrag privirile cu portul traditional, dar si datorita talentului

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:21

A coborat tocmai din muntii Maramuresului in mijlocul orasului. Incaltat in opinci si imbracat in costum popular vechi de zeci de ani, cantaretul de muzica popular, Marius isi arata talentul pe oriunde merge.

Si uite asa atrage privirile tuturor! Cu vocea, dar mai ales cu imbracamintea, Marius a devenit o adevarat vedeta in zona. Da un adevarat spectacol in plina strada, iar oamenii se opresc sa-l asculte, multi il stiu, si abia asteapta sa-l revada. Vocea lui Marius si piesele cantate de el, stranesc oamenilor pofta de distractie.

Si daca tot se strang spectatori, in jurul lui, sa-l asculte, Marius tine cont de preferintelor lor muzicale.

Daca la cantat spectatorii de ocazie isi mai exerseaza vocile, cand Marius ii ia la dans, lucrurile se schimba. Nu este zi in care Marius, sa cante si sa nu fie aplaudat de trecatori sau de cei care-i urmaresc prestatia de la balcon. Asa ca, de fiecare data, Marius da tot ce e mai bun, canta cu tot sufletul oamenilor care vor sa-l asculte iar cand este zi de sarbatoare canta in corul bisericii.


##VIDEO79320##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?