Berea se numără printre cele mai consumate băuturi în sezonul cald, astfel, Echipa Artizanii Berii pune la bătaie rețete apetisante de beri artizanale ALE și LAGER.
Bere artizanală 100% naturală
Fără doar și poate, berea rece este la mare căutarea în sezonul estival, mai ales în zilele toride în care nimic parcă nu ne poate răcori. Artizanii Berii au o plajă amplă de gusturi cu 6 variante de bere artizanală 100% naturală, fermentată timp de 8 săptămâni, la sticlă, dar și la draught.
Printre variantele de bere naturală se numără:
- MEȘTERUL MANOLE Premium Lager Blondă dar și arămie BOCK cu 6,3% alc. vol.;
- HARAMIN Belgian India Pale Ale 5,5% alc. vol. dar și TRIPEL HOP ALE cu 9,5% alc. vol.;
- URBIS Golden Ale 6% alc. vol.
Berile ALE fac parte din gama berilor nefiltrate, nepasteurizate, dublu fermentate timp de 8 săptămâni, cu refermentație în sticlă. De aceea berile produse de Artizanii Berii au un termen de valabilitate de 2 ani de la momentul producției.
Meșterul Manole, berea produsă după o rețetă veche, descoperită de Artizanii Berii, ce respectă cu strictețe ”Legea Germană a purității berii”, de la 1516, este un Premium Langer. Această rețetă a fost trudită de berari iscusiți și fermentată natural timp de 60 de zile, acest proces contribuind la culoarea aurie apetisantă a berii Meșterul Manole, care are un gust perfect între aroma malțului de calitate, amăreala răcoritoare a hameiului și nota potrivită de alcool.