Aryna Sabalenka, apariție plină de aroganță înainte de a concura cu Simona Halep la Miami! Tenismena s-a pozat într-un avion de lux cu un celebru sportiv

Autor: Diana Ghita

Aryna Sabalenka și Simona Halep vor concura la WTA Miami

Sursa: Facebook Simona Halep; Instagram Aryna Sabalenka

Recent, tenismena din Belarus, Aryna Sabalenka, a făcut o postare care a pus tot internetul pe jar. Aceasta a călătorit în lux și opulență alături de sportivul Grigor Dimitrov, la bordul unui avion privat.

Aryna Sabalenka, oponenta de temut a Simonei Halep, a făcut această aroganță chiar înainte de turneul WTA, care se va desfășura în America, la Miami, Florida, în perioada 19-31 martie 2024. 

Cum s-a afișat Aryna Sabalenka înainte de WTA Miami

Înaintea începerii turneului WTA 1000 de la Miami, Aryna Sabalenka, clasată pe locul 2 în lume, a stârnit controverse în rândul celor din mediul online după ce a ales un avion privat pentru a ajunge de la Indian Wells la Miami.

La bordul aeronavei de lux se afla și tenismanul bulgar Grigor Dimitrov, ceea ce i-a surprins pe mulți. Imaginile postate pe rețelele de socializare au oferit o privire în culisele călătoriei lor. În descrierea fotografiilor de pe Instagram, sportiva din Belarus a dat dovadă de o mare aroganță, întrucât a scris: „Zburăm cu stil”.

Grigor Dimitrov, fostul partener al actriței Mădălina Ghenea, a fost surprins alături de Sabalenka în timpul zborului, ceea ce a stârnit speculațiile și discuțiile în mediul online.

Amândoi sportivii sunt recunoscuți pentru performanțele lor în tenis și pentru statutul pe care îl au la nivel mondial.

Citește și: Simona Halep are parte de altă veste nefericită cu privire la cariera ei. Cum a afectat-o procesul de dopaj?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Alegerea Arynei Sabalenka de a călători cu un avion privat și surpriza prezenței lui Grigor Dimitrov au generat, de asemenea, interes în rândul fanilor.

Imaginile de la bordul avionului au alimentat discuțiile despre stilul de viață al sportivilor de top și conexiunile lor din lumea tenisului. Aceste momente adaugă un element de curiozitate și discuție înaintea turneului de la Miami și creează o atmosferă pre-competiție și mai captivantă pentru fanii sportului.

Sabalenka a avut un mare avans cât timp Halep a fost suspendată

Comparativ cu Sabalenka, care va fi cap de serie și va beneficia de un tur liber la Miami, Simona Halep va intra în competiție mai devreme.

Deși Halep nu a mai jucat un meci oficial de 18 luni, din cauza suspendării în vederea dopajului, ea se pregătește să își încerce norocul la Miami Open.

Alături de ea, pe tabloul principal de la Miami se află alte trei sportive din România: Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian.

Citește și: Cum a fost surprinsă Simona Halep după verdictul celor de la TAS. Sportiva a avut parte de o surpriză înainte de plecarea la Miami

Turneul, care oferă premii în valoare totală de peste 17 milioane de dolari, promite să fie unul spectaculos și plin de surprize. Competiția se anunță a fi una strânsă, iar privirile tuturor sunt îndreptate către evenimentul care va desemna următoarea campioană a WTA 1000 de la Miami.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?