Aryna Sabalneka anunță că era despărțită de Konstantin Koltsov. Primul mesaj al tenismenei după moartea prematură a hocheistului

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 21 mar 2024, 09:29

Ce mesaj a transmis Aryna Sabalenka după moartea lui Konstantin Koltsov

Sursa: Instagram

Aryna Sabalenka a anunțat ieri faptul că nu mai forma un cuplu cu Konstantin Koltsov, în momentul în care acesta s-a stins din viață.

Iubitul tenismenei Aryna Sabalenka, Konstantin Koltsov, în vârstă de 42 de ani, a murit la începutul acestei săptămâni. Ceea ce i-a provocat decesul ar fi fost un accident vascular cerebral, informează presa din Belarus, citată de Observator.

Ce a transmis Aryna Sabalenka după moartea prematură a iubitului ei

La scurt timp de la moartea bărbatului, sportiva a făcut un anunț de-a dreptul surprinzător.

Aceasta a dezvăluit, prin intermediul unui story, postat pe pagina ei de Instagram, faptul că nu mai era într-o relație cu hocheistul în momentul în care s-a stins din viață.

„Moartea lui Konstantin este o tragedie de neconceput, chiar dacă nu mai eram împreună, inima mea este frântă. Vă rog să respectați intimitatea mea și a familiei lui în această perioadă dificilă”, a transmis Aryna Sabalenka.

Citește și: S-a aflat din ce cauză ar fi murit Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka. Ce decizie a luat tenismena în privința participării la Miami Open

Dacă cei doi nu mai formau un cuplu atunci când sportivul a decedat, rămâne o incertitudine de ce acesta a sfârșit din viață fix la Miami, unde, în această perioadă, se desfășoară turneul de tenis WTA Miami, în cadrul căreia joacă Aryna.

Imediat după ce a murit, presa internațională a informat că o însoțea pe iubita lui la respectivul eveniment, însă declarația ei răstoarnă toate aceste afirmații și ridică multe semne de întrebare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aryna Sabalenka și Konstantin Koltsov formau un frumos cuplu

De asemenea, cei doi se declarau foarte îndrăgostiți unul de celălalt și păreau să fie suflete pereche. Aceștia își transmiteau, în mod public, diverse declarații de dragoste și vorbeau foarte frumos unul despre celălalt. De aceea, vestea dată de tenismenă este una surprinzătoare și greu de crezut.

Este bine că am pe cineva care să-mi înțeleagă nebunia.

Nu te vei plictisi niciodată de mine ”, îi transmitea Sabalenka iubitului ei printr-un mesaj postat pe Instagram.

Citește și: A murit iubitul tenismenei Aryna Sabalenka! S-a stins din viață subit la doar 42 de ani, în timp ce o însoțea la Miami Open

Și Konstantin părea că o iubea foarte mult pe tânără, întrucât, în urmă cu ceva timp, acesta i-a făcut o descriere deosebită, prin care a vorbit despre calitățile ei, în cadrul unui interviu pentru ziarul Nasha Niva: „ Soarta m-a adus lângă

cea mai frumoasă, blândă, grijulie și înțeleaptă fată.(...) Este o ființă blândă, cu o bunătate incredibilă. Ați văzut vreodată un interviu cu Aryna fără zâmbetul ei frumos și privirea ei fericită? Nu! Este o persoană incredibil de blândă, vulnerabilă, iubitoare, este imposibil să nu o iubești!