Arzu vrea cu orice pret sa o elimine pe Bahar din viata lui Ates! Ce pune la cale tanara aflati azi, in "Bahar: Viata furata", de la 20.00, la Kanal D

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:01

Lucrurile iau o noua intorsatura in familia Atahan. Contrariat de atitudinea mamei sale, Arda decide sa continue casnicia cu Efsun, in ciuda furiei de nestavilit afisate de Hulya.

Desi Ates incearca sa isi refaca viata dupa suferinta traita, moartea lui Doruk inca ramane ca o umbra neagra pentru acesta si nu are de gand sa renunte la cautarea si pedepsirea asasinului fiului sau. Presiunile lui Arzu il determina pe Ates sa renunte la falsa lor casnicie si sa se intoarca din nou la Bahar.

Dornic de razbunare, Ates este dispus sa renunte la actiunile companiei Atahan, pentru a se conforma cerintelor barbatului misterios, care ii promisese ca ii va dezvalui identitatea criminalului lui Doruk.



Inspaimantata de dorinta arzatoare de razbunare a lui Ates, Bahar refuza sa semneze vanzarea actiunilor, in calitatea sa de presedinte al companiei, pentru a-l proteja de un posibil pericol. Tanara il implora sa renunte la razbunare si sa lase totul in seama justitiei, pentru a nu declansa o noua tragedie.

Pe de alta parte, Efsun si Arda pun la cale un plan care avea sa o infurie pe Hulya.
Cei doi merg la acelasi restaurant in care se aflau Hulya si sotul ei, afisandu-se drept cel mai fericit cuplu. Efsun pregateste un adevarat spectacol, oferind presei informatii din culisele familiei sale, spre uimirea Hulyei.

Indurerata de hotararea lui Ates de a pune capat mariajului lor, Arzu nu are de gand sa renunte la barbatul iubit si pleaca in cautarea lui Bahar pentru a-si duce la capat razbunarea.


Ce face tanara aflati astazi, in "Bahar: Viata furata", de la 20.00, la Kanal D.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.