„Aș da orice” Mesajul sfâșietor postat de Roxana, iubita lui Mile Povan, după moartea artistului. Familia este în continuare în șoc

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 07 mar 2024, 20:56

„Aș da orice” Mesajul sfâșietor postat de Roxana, iubita lui Mile Povan, după moartea artistului. Familia este în continuare în șoc

Sursa: Mile Povan Facebook

Moartea lui Mile Povan a adus tristețe în sufletul familiei sale, dar și a fanilor. După doar câteva zile de la înmormântare, iubita sa, Roxana, a transmis un mesaj dureros pe rețelele sociale.

Vestea tragică a trecerii în neființă a artistului Mile Povan a lăsat în urmă un gol imens, mai ales în inimile familiei sale și a iubitei sale, Roxana. Întreaga familie a trecut printr-un șoc incredibil atunci când a aflat despre moartea subită a artistului, iar pentru Roxana, partenera sa de viață, durerea a fost cu atât mai profundă și copleșitoare.

Mesajul sfâșietor transmis de Roxana, iubita lui Mile Povan

După 10 ani de relație, Roxana a fost alături de Mile Povan la bine și la greu, iar pierderea bruscă a artistului a provocat un val de suferință în sufletul ei. Mesajele postate pe rețelele sociale au fost nelipsite, iar cei dragi au sprijinit-o emoțional cu mesaje de încurajare.

„Nu pot să accept așa ceva... Aș da orice să nu pleci de lângă mine! Te iubesc pentru totdeauna!”,

a scris Roxana pe Facebook, în ziua în care el a murit.

Citește și: Ies la lumină detalii tulburătoare din ziua în care a murit Mile Povan! Vecinii lui fac mărturisiri dureroase

În ciuda faptului că durerile pierderii nu pot fi negate, Roxana a mărturisit public că ar face orice pentru a-l readuce pe Mile Povan în viața ei.

Pierderea partenerului de viață a adus o schimbare profundă în existența ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Care a fost cauza decesului lui Mile Povan

În ciuda speculațiilor cu privire la cauza morții lui Mile Povan, Roxana a decis să aducă clarificări și să dezvăluie adevărul despre evenimentul tragic. Contrar zvonurilor care sugerau că pastilele de slăbit ar fi avut un rol în dispariția artistului, Roxana a negat această ipoteză, aducând lumină asupra a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

Citește și: „Nu s-a stins din viață din cauza pastilelor de slăbit”. Iubita lui Mile Povan rupe tăcerea cu privire la moartea artistului. Care a fost, de fapt, cauza reală a decesului

„Cu durere în suflet, doresc pacea omului pe care l-am iubit cel mai mult, de aceea doresc să clarific anumite zvonuri. Nu s-a stins din viață din cauza pastilelor de slăbit și nici din cauza altor pastile care i-ar fi putut dăuna, deoarece era un om precaut și nu se expunea riscurilor inutile. În luna octombrie, a efectuat meticulos toate analizele, dorind să-și monitorizeze sănătatea. Înțelept, a urmat sfatul medicului, începând să completeze deficiențele identificate, precum vitamina D și omega 6, optând pentru soluții naturale.

Cauza decesului său a fost un aterom care s-a oprit la nivelul inimii. Din nefericire, nu a prezentat niciodată simptome care ar fi putut preîntâmpina această tragedie”, a scris Roxana, pe rețelele sociale.