„Aș dori să-mi exprim cele mai sincere mulțumiri”. Mesajele primite de Regele Charles sunt un motiv în plus pentru a lupta cu cancerul

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 11 feb 2024, 09:58

Mesajele primite de Regele Charles sunt un motiv în plus pentru a lupta cu cancerul

Sursa: Facebook The Royal Family

Regele Charles le-a transmis oamenilor din întreaga lume primul mesaj după ce a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu aproximativ 6 zile.

Regele Charles a împărtășit diagnosticul cu care se confruntă acum aproximativ o săptămână, prin intermediul unei postări realizate de către Palatul Buckingham, iar din acel moment, acesta a primit numeroase mesaje de susținere și încurajare din partea oamenilor. În seara de 10 februarie 2024 a venit și primul mesaj public al Regelui, după diagnosticul de cancer.

Mesajele primite de Regele Charles sunt un motiv în plus pentru a lupta cu cancerul

La data de 5 februarie 2024, Palatul Buckingham a făcut un anunț ce a șocat și îngrijorat milioane de persoane, dezvăluind astfel că Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer, iar în decursul a șase zile, mii de persoane și-au transmis gândurile pline de emoții și susținere către acesta, iar reacția Regelui nu a întârziat să apară. 

Regele Charles al III-lea a făcut în seara de 10 februarie 2024 prima sa declarație publică prin intermediul paginii de Instagram a Familiei Regale de la diagnosticul crunt pe care l-a dezvăluit în fața oamenilor, în care acesta și-a exprimat

sincerele mulțumiri pentru reacțiile și mesajele pe care le-a primit din partea oamenilor, spunând că înțelege în acest moment că pentru persoanele diagnosticate cu o astfel de boală incurabilă că astfel de mesaje de susținere reprezintă cea mai mare încurajare.

„Aș dori să-mi exprim cele mai sincere mulțumiri pentru numeroasele mesaje de susținere și urări de bine pe care le-am primit în ultimele zile.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Așa cum știu toți cei care au fost afectați de cancer, astfel de gânduri bune sunt cea mai mare mângâiere și încurajare.

Este, de asemenea, încurajator să aflu cum împărtăşirea diagnosticului meu a contribuit la creşterea gradului de conştientizare şi la punerea în evidenţă a activităţii tuturor organizaţiilor care sprijină pacienţii cu cancer şi familiile acestora, în Marea Britanie şi în restul lumii. Admiraţia mea din totdeauna pentru grija şi dăruirea lor neobosite este cu atât mai mare cu cât o experimentez personal", se adaugă în mesajul semnat "Charles R."

, a fost primul mesaj al Regelui Charles după diagnosticul său. 

Prințul Harry și-a vizitat tatăl timp de 30 de minute

Prințul Harry a decis să meargă într-o vizită la tatăl său la o zi după ce a aflat că acesta a fost diagnosticat cu cancer, astfel, marți, ducele de Sussex a ajuns pe aeroportul Heathrow din Londra și s-a deplasat direct la Clarence House, reședința Regelui Charle, însoțit de polițiști, iar revederea dintre cei doi a durat doar 30 de minute.

Citește și: Denise Rifai a rămas fără cuvinte, după ce a aflat că regele Charles al III-lea are cancer! Ce mesaj a transmis frumoasa prezentatoare: „De obicei”

Acesta a fost primul moment în care Prințul Harry și-a văzut tatăl după 9 luni de la încoronarea acestuia, iar cu toate acestea, cei doi au petrecut doar 30 de minute împreună, Prințul Harry ajungând la ora trei și un sfert, urmând ca peste 30 de minute să fie văzuți Regele Charles și Camilla au cum se îndreptau spre reședința lor din Sandringham, acolo unde monarhul va rămâne pentru a se recupera.