„Așa a fost și în relația pe care am avut-o, pe mine m-a ținut în lanț mereu”. Vlada a izbucnit în lacrimi după ce și-a amintit de suferința din fosta relație! Antoni i-a adus aminte de trecut după ce a făcut o glumă

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 25 oct 2023, 16:00

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Vlada a izbucnit în lacrimi după ce și-a amintit cât a suferit în fosta ei relație.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Vlada a izbucnit în lacrimi după ce și-a amintit câtă suferință a avut de cărat în spate în ultima ei relație din cauza fostului ei iubit, care nu-i permitea să facă nimic. Totul a pornit de la o glumă făcută de Antoni și Laurențiu, care o întrebau dacă i-ar permite lui Antoni să plece singur în club.

Vlada a izbucnit în lacrimi după ce și-a amintit de suferința din fosta relație

Antoni a menționat astăzi că n-ar fi de acord ca Vlada să iasă singură în club, dar totul a fost o glumă. Bianca i-a explicat Vladei că Antoni a vrut să formuleze ce vrea să zică mai romantic, doar că nu i-a ieșit.

Citește și: Cosmin, surpriză uluitoare pentru Catinca! Tânărul a chemat-o pe fosta lui parteneră în camera roșie! „Nu mă mai ard și a doua oară!” Iată cum a reacționat Julia și ce discuții aprige s-au iscat în casa fetelor!

Întrebată de fete ce ar schimba la Antoni, Vlada a declarat că ar vrea să-i schimbe mentalitatea conform căreia dacă lași o femeie să iasă singură, va fi infidelă și va călca strâmb.

Fetele i-au spus că, dacă ar vrea, Antoni ar putea s-o înșele și cu ea de mână.

„Păi asta zic, așa a fost și în relația pe care am avut-o, pe mine m-a ținut în lanț mereu. Să nu muncesc, să nu ies, să nu fac, să nu postesc, să nu zic, să nu vorbesc. Și nu accept asta!”, a declarat Vlada.

În timp ce Lorena o întreba dacă Antoni știe despre ce i s-a întâmplat, Vlada a izbucnit în lacrimi pentru că și-a amintit cât de urât a fost tratată.

Imaginile cu Vlada plângând au fost difuzate pe conexiune la băieți, moment în care Antoni și-a cerut venirea în casa fetelor imediat, dar nu a primit permisiune.

Citește și: Cum a evoluat relația lui Ionuț cu Larisa: ”Pe mine mă omoară chestia asta”. Fostul concurent al emisiunii ”Casa Iubirii” a dat cărțile pe față

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vlada nu a vrut să-și dea frâu liber lacrimilor în fața camerelor, dar fetele au încurajat-o să-și arate emoțiile pentru că toată lumea a plâns în emisiune.

Antoni este disperat! Vrea să știe de ce plânge Vlada

În casa băieților s-a instalat confuzia. Nimeni nu știe de ce Vlada plânge, iar Antoni a devenit tot mai îngândurat din această cauză.

După ce Vlada și-a deschis sufletul, și fetele au început să povestească ce relații toxice au avut de-a lungul vieții. Catinca a declarat că fostul ei iubit o punea să-i ceară permisiune pentru a ieși din casă.

„Eu ca să pot să postez puteam să postez doar cu el. Nu puteam să postez doar eu singură, trebuia cu el”, a spus Vlada.

Șocată că există asemenea bărbați pe lume, Cristina a întrebat-o pe Vlada cum de a acceptat să stea cu un asemenea om.

„Fraieră. Am iubit și am avut speranța că o să fie bine și o să se schimbe, dar nu s-a întâmplat nimic”, a răspuns Vlada.

Antoni nu mai rezistă să aștepte și cere din nou voie camerei pentru a pleca în camera fetelor ca să-i fie alături Vladei. Din păcate pentru el, răspunsul a fost tot unul negativ.

Relația toxică a Vladei s-a sfârșit anul trecut, în noiembrie, iar fostul ei partener era cu doi ani mai mare. Bianca a întrebat-o dacă acum este pregătită să înfrunte o relație oricum ar fi ea, iar tânăra i-a răspuns afirmativ. Julia, de asemenea, a întrebat-o pe Vlada dacă a trecut peste ce i s-a întâmplat.

„Da, doar că mi-am amintit eu ce a fost, dar am trecut peste”, a declarat Vlada.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.