Asa aduni corect cioburile, cand spargi un pahar! Trucul care te scuteste de intepaturi si sangerari inutile, atunci cand ai un accident in bucatarie

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 01:22

Daca esti o persoana neindemanatica, cu siguranta ai spart cateva pahare pana acum.

Atunci cand se sparge un pahar, primul impuls e de a strange cu degetele cioburile, insa suprafata acestora e neregulata si ascutita si exista un risc foarte mare de a ne rani.

Trucul exemplificat in clipul de mai jos demonstreaza o metoda simpla si eficienta de a aduna cioburile, fara a te rani.

Ai nevoie doar de o felie de paine, pe care o aplici peste cioburi.

Acestea se vor infige in paine si le vei putea ridica in siguranta. Nu uita sa o arunci, pentru ca cei din casa sa nu o confunde cu o felie de paine buna de mancat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: