Asa arata in copilarie o vedeta pe care toata lumea o stie astazi! Iti dai seama cine este? Transformarea e radicala, e greu de crezut ca este vorba despre aceeasi persoana

Autor: B.M.
Actualizat: 13 sep 2020, 14:20

La o prima vedere copilul din imaginea alaturata pare de nerecunoscut, iar acest lucru se intampla din cauza faptului ca persoana de astazi este total diferita fata de cea din copilarie.

Va vine sa credeti sau nu, asa arata in copilarie Rodrigo Alvez, cel supranumit papusa umana Ken. Barbatul are la activ peste 60 de operatii estetice.

Pentru a-si atinge telul, acela de a arata exact ca papusa Ken, el a cheltuit pana in prezent peste 400.000 de dolari; cu toate acestea, nu vrea sa se opreasca aici.

Pana in prezent el si-a operat de mai multe ori nasul, pieptul, abdomenul, si-a facut transplant de par si multiple injectii cu Botox.

De ce face acest lucru? "Vreau ca oamenii sa aprecieze si sa admire curajul de care dau dovada atunci cand imi fac aceste interventii", spune el.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.