Asa arata in tinerete una dintre cele mai cunoscute femei din Romania! Recent, a implinit 60 de ani! Crezi ca o recunosti? Uite despre cine e vorba

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:00

Vineri, Teo a avut-o invitata pe una dintre cele mai energice prezente feminine din viata publica, respectata si admirata de toate generatiile.

Monica Tatoiu a vorbit despre cum se simte la implinirea varstei de 60 de ani cu multa lejeritate si optimism: "60 am! Sunt mandra ca am 60 si n-as vrea sa am 40. Nu m-as da pe una de 20 in niciun caz. Cu una de 40 as putea sa negociez, pentru anumite chestii care nu se pot spune la ora asta".

Intrebata ce nu ar mai repeta din tot ce a experimentat in viata, Monica  Tatoiu a spus ca tot ce i s-a intamplat in viata a fost necesar pentru a deveni ce este in prezent.



"Au fost 2-3 chestii pe la 23 de ani pe care nu le-as mai repeta, dar la 23 de ani esti atat de iresponsabila... Monica Tatoiu e rezultatul a 60 de ani de experiente sus jos", a spus ea.

"Daca intram in politica, auzeati despre mine niste lucruri si ati fi vazut niste... Asta e motivul pentru care nu am intrat in politica", a
glumit simpatica recent-pensionara.

Ca de obicei, prezenta ei la TV a fost una spumoasa, asa ca trebuie sa vezi materialul video de mai jos:

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri: