ASA ARATA INAINTE, insa acidul sulfuric i-a DISTRUS FATA!

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 17:14

Naomi Oni, in varsta de 21 de ani, are fata, corpul si membrele distruse dupa ce a fost atacata cu acid sufuric in timp ce se intorcea spre casa de la munca.

Tanara se bucura acum de o operatie estetica de reconstructie a sprancenelor dupa ce acidul sulfuric i-a afectat pana si parul.Medicii au tot incercat sa ii refaca fata luand chiar si piele de la ureche pentru a-i reface arcadele de la ochi, insa sprancenele ramasesera cele mai afectate.

Inaintea incidentului, Naomi se descria ca fiind o persoana foarte cocheta si petrecea cate trei ore in fata oglinzii pana sa iasa in oras.

Dupa zece luni, tanara se poate gandi la o reconstructie a sprancenelor. Atacatorul lui Naomi se afla acum inchis si isi asteapta procesul. Tanara isi face un machiaj semi permanent care presupune tatuarea sprancenelor facand sa para reale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”