Așa arată iubitul Danielei Crudu! Bruneta și-a botezat fetița, iar mai multe imagini cu tatăl micuței Daiana au apărut în mediul online

Author: Diana Bostan
Actualizat: 22 aug 2023, 13:17

Daniela Crudu și iubitul ei

Sursa: Instagram- Daniela Crudu Official

Daniela Crudu și iubitul ei și-au botezat fetița, iar petrecerea a fost una grandioasă, la care au luat parte nume grele din showbiz.

Deși a încercat să-l țină secret, mai multe imagini cu iubitul Danielei Crudu au apărut în mediul online în urma botezului micuței Daiana.

Daniela Crudu și-a botezat fetița

Bruneta a născut în luna mai, iar noaptea trecută a avut loc și mult așteptata petrecere de botez. La eveniment au luat parte nume ca Loredana Chivu, iar atmosfera a fost întreținută de artistul Luis Gabriel.

Citește și: „Nu mai mișca fetița. A fost o naștere grea”. Daniela Crudu a fost nevoită să nască prematur. Fosta asistentă a ajuns pe masa de operație înainte de termen

Fosta asistentă TV nu a publicat până acum imagini alături de iubitul său, însă Daniel a fost surprins în mai multe videoclipuri postate de cei invitați la marele eveniment.

Acesta apare într-un clip postat chiar de brunetă, în care acesta apare alături de Luis Gabriel în momentul în care dă dedicații pentru Daniela și pentru fetița lor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Daniela Crudu, prima apariție după ce a dispărut de pe rețelele sociale. Ce s-a întâmplat cu bruneta: „Am dat de un băiat”

Iubitul brunetei a dat dedicații toată noaptea pentru fetița lui și pentru Daniela Crudu: „Pentru Daiana, fetița lui! Și pentru Daniela, Daniela, Daniela!”.

Fiica Danielei Crudu a avut parte de o petrecere de zile mari

Micuța Daiana a fost răsfățată încă din momentul în care a venit pe lume, iar mama Cruduța are grijă să-i facă toate poftele și să o îmbrace ca pe o păpușică.

Citește și: Daniela Crudu a recurs la un gest extrem! Ce se întâmplă cu vedeta la scurt timp după ce a născut. Nimeni nu înțelege de ce a luat această decizie

Nici petrecerea de botez nu a fost mai prejos, iar la eveniment au luat parte 140 de persoane, locația fiind una de poveste, iar bucatele printre cele mai alese.

„Ne pregătim de botez în august. O să fie 140 de invitați, sunt rude, prieteni foarte mulți. Doar manele o să fie. Ne cunoaștem prietenii foarte bine și știm că ascultă genul ăsta de muzică și noi asta am vrut. Nu o să se cânte acum numai manele, va fi și muzică populară. O să vină Valentino, George Talent și Luis Gabriel. O să iasă foarte frumos! Nu am făcut rochia, vreau una scurtă.

Va fi pe lac și în aer liber. Mi-am dorit așa, că e cald”, spunea Daniela Crudu.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?