Asa arata o zi din viata lui Versace de Bucuresti! Caviarul, capsunile sau sampanie fina sunt nelipsite

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:23

Nu exista cuvinte pentru a-l prezenta pe eroul imaginilor urmatoare. Se autointituleaza „regele fitelor", dar in lumea mondena e cunoscut ca Andrei Versace.

Iata cum e o zi din viata craiului care posteaza zi de zi pe Facebook poze cu teancuri de bani. I se spune Andrei Versace, varsta- 29 ani, ocupatia- nedefinita. E cunoscut prin cercurile bune din Bucuresti, are 15 ani de oras, asa cum el insusi se lauda, postarile lui pe conturile de socializare fac mii de vizualizari, insa atitudinea lui naste controverse.

Am vrut sa vedem cum traieste Andrei Versace.

L-am gasit, in miezul zilei, intr-o camera de hotel. Ii plac lucrurile fine, rafinate si nu exista nimic „prea scump" pentru el. Caviar, capsune si sampanie fina, toate asezonate cu un trabuc de calitate. Asa se rasfata Andrei Versace.

Il recunosti usor dupa celebri ochelari pe care ii poarta oriunde ar fi: „referitor la acest subiect, as vrea sa clarific pe toata lumea, ochelarii mei sunt niste ochelari de vedere, ca eu imi permit si mi i-am personalizat este fix problema mea!"

##VIDEO143017##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru

el, banii nu sunt o problema, dupa cum el singur marturiseste, nu va ganditi, insa, ca se trezeste la 8 dimineata pentru a merge la munca. Nu sta toata ziua in jacuzzi, are si treburi. Se recomanda ca dezvoltator imobiliar, asa ca ne duce si pe santier, sa ne arate proiectul lui de mare anvergura.​

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.