Asa ceva nu credeai ca se mai poate intampla! Ce au facut doi pensionari dupa ce au dat peste un plic cu bani pe strada

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 15:21

Omul mergea pe strada impreuna cu sotia sa.

 La un moment dat, la cativa pasi in fata lor "rasare" un plic! Femeia, precauta din fire, a incercat sa-si convinga barbatul sa nu se atinga de plic. Totusi, probabil din curiozitate, omul l-a bagat in buzunar, cu gandul sa-l deschida acasa.

Odata intrat pe usa, barbatul a scos din buzunar plicul gasit si l-a deschis. Nu mica i-a fost mirarea cand a descoperit in interior nici mai mult nici mai putin decat...o
mie de euro.

Credeti cumva ca s-au gandit vreun moment sa pastreze banii? Nici pomeneala! Primul lucru pe care l-au facut a fost sa iasa pe usa, cu destinatia...politie!

Intre timp, la sectie isi facuse aparitia si pagubitul. Barbatul a avut un moment de neatentie in timp ce mergea pe strada si nici nu si-a dat seama cand plicul cu bani i-a cazut din geanta.

Taman cand disperarea barbatului era mai mare, pensionarii si-au facut aparitia cu plicul, iar cele doua parti au dat nas in nas, chiar la politie.
Cu lacrimi in ochi, pagubitul nu mai stia cum sa le multumeasca "salvatorilor" sai.

Chiar si politistii au ramas uimiti de gestul pensionarilor si au tinut sa-i felicite pe cei doi pentru cinstea de care au dat dovada.

Cu banii recuperati, barbatul a vrut sa le ofere pensionarilor o mica recompensa pentru fapta lor, insa cei doi au refuzat categoric. S-au multumit doar cu ideea ca au facut o fapta buna.
Mai rar ca ei!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.