Asa ceva nu s-a mai vazut! Trupul neinsufletit al Marioarei Zavoranu a fost inmormantat cu un scandal imens

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 sep 2020, 15:25

Sute de oameni au fost tinuti dincolo de porti, iar de aici pana la violenta nu a mai fost decat un pas.

Imagini incredibile la poarta cimitirului unde isi va dormi somnul de veci Marioara Zavoranu. Cand curiosii s-au imbulzit sa intre, paznicii au dat cu spray lacrimogen si au impartit pumni in toate directiile. O femeie a ajuns la spital in stare grava iar colega noastra, Dana Lutu, a fost bruscata.

Sute de curiosi s-au strans in fata cimitirului. Cand au vazut ca angajatii de la securitate nu-i lasa sa intre s-a iscat scandalul.

In momentul in care portile s-au deschis ca sa permita intrarea unei masini, oamenii au vrut sa ajunga si ei in curte. A fost inceputul razboiului. Paznicii au facut un cordon ca sa tina piept multimii si, cand nu au mai facut fata, au dat cu spray lacrimogen. Colega noastra, Dana Lutu, a fost prinsa in mijlocul oamenilor si agresata.

Priviti-o pe aceasta femeie! Abia mai poate respira.

Oamenii ii dau apa. A fost prinsa in mijlocul gloatei si i s-a facut rau.  Trei echipaje de politie au venit la fata locului, iar biata femeie a fost transportata de urgenta la spital.

Ceea ce ar fi trebuit sa fie o ceremonie religioasa in care oamenii sa-i aduca un ultim omagiu Marioarei Zavoranu s-a transformat in circ. In zadar a incercat Razvan, fostul iubit al Oanei, sa-i linisteasca.

Nici macar cea care i-a dat viata Marioarei n-a putut intra. Bunica Oanei a fost tinuta, sambata, doua ore la in spatele portilor. Duminica, istoria s-a repetat. Sarmana batrana a sprijinit grilajul pana i s-a facut rau. Nici lacrimile, nici durerea unei mame care si-a pierdut copilul nu i-au impresionat pe paznici.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cand

abia se mai poate tine pe picioare, femeia e dusa in magazinul din apropiere, ca sa-si traga sufletul. In cele din urma este lasata sa intre.

Cei mai multi oameni care au venit cu flori si lumanari o stiau pe Marioara doar de la televizor, dar fost insa si cunoscuti care nu au reusit sa intre, de exemplu actorul Costin Marculescu. La scurt timp dupa scandalul din fata cimitirului, ajunge si fratele Marioarei.

Se strecoara cu greu prin multime, vizibil deranjat.

Marioara Zavoranu a fost inmormantata duminica seara dupa ora 19, desi Oana Zavoranu anuntase initial ca amana funeraliile pentru marti. Femeia a fost ingropata in cimitirul detinut acum de Oana, langa cei doi fosti soti ai ei.

##VIDEO136543##

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.