Asa faci cea mai buna friptura de porc la cuptor

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:02

Daca mananci carne de porc, aceasta reteta este excelenta pentru mesele de Sarbatori.

 

Ingrediente:
- 1 kg pulpa de porc
- 7-8 linguri cu ulei de masline
- piper, maghiran, coriandru, ghimbir pudra
- crengute de cimbru, rozmarin, cimbrisor
- 4-5 catei de usturoi
- boia de ardei dulce
- sare
- 200 ml vin alb sec
Preparare:
Intr-o tava pentru cuptor punem uleiul de masline si deasupra carnea taiata felii.
Saram, presaram condimentele, ierburile aromate, boiaua, usturoiul pisat si turnam si vinul. Acoperim cu ap[ si bagam la cuptorul incalzit inainte o ora si... afla mai multe pe kfetele.ro!

Ingrediente:
- 1 kg pulpa de porc
- 7-8 linguri cu ulei de masline
- piper, maghiran, coriandru, ghimbir pudra
- crengute de cimbru, rozmarin, cimbrisor
- 4-5 catei de usturoi
- boia de ardei dulce
- sare
- 200 ml vin alb sec

Preparare:
Intr-o tava pentru cuptor punem uleiul de masline si

deasupra carnea taiata felii. Saram, presaram condimentele, ierburile aromate, boiaua, usturoiul pisat si turnam si vinul. Acoperim cu ap[ si bagam la cuptorul incalzit inainte o ora si... afla mai multe pe kfetele.ro!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”