Asa faci cea mai buna salata de boeuf! Ingredientul gresit pe care toate gospondinele il folosesc

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 06:36

Pregatirile pentru Paste incep cu multa vreme inainte. Gospodinele intocmesc din timp meniul pentru masa festiva, insa nelipsitul preparat din fata familiei este salata de boeuf.

Nu ai cum sa dai gres daca se respecta cativa pasi simpli. In primul rand ai nevoie de un kilogram de cartofi, 500 g de morcovi si 400 g de castraveti si gogosari murati.

Cartofii si morcovii se fierb, la fel ca alte 450 de grame de carne de vita. Imediat dupa ce s-au fiert, ingrdientele se taie in cubulete mici si se amesteca cu mana, pentru a putea combina cum trebuie aromele.



Este recomandat sa se foloseasca carnea de... afla mai multe pe kfetele.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”